`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Raymarine

Raymarine TackTick T113

  • Raymarine TackTick T113
  • Raymarine TackTick T113

Raymarine TackTick T113

Produktbeskrivelse Raymarine TackTick T113

Ikke bare en fjernbetjening. Det er afgørende for dem, bekymrede for win element. Fjerndisplayet skærme, konfigurerer, og gentag alle de data, du har brug for at forbedre ydeevnen, herunder tendensen til vindhastigheden, VMG til vind og waypoint, SOG og COG og ydeevne grafer.

Hos waveinn, kan du se alle egenskaber på Raymarine TackTick T113. I vores maritim og fiskeri butik, har vi mange størrelser i Raymarine TackTick T113. Sikker og nem betaling! Vi har også mange andre Raymarine TackTick T113, andre tilbud på andet maritim og fiskeri udstyr.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk