`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Raymarine

Raymarine TackTick Wireless Display

  • Raymarine TackTick Wireless Display
  • Raymarine TackTick Wireless Display

Raymarine TackTick Wireless Display

Produktbeskrivelse Raymarine TackTick Wireless Display

Den Raymarine T106 TackTick grundlæggende trådløse system giver dig mulighed for at bevæge sig frit og roligt for din båd, da det giver en hurtig og klar vision, når du har brug for alle de grundlæggende data til navigation.

Derudover kan du som kabler ikke gøre det fra hvor som helst i båden. Den består af den trådløse T122-grænseflade, der modtager alle data og T113 multifunktionsdisplay, hvor du kan se dem.

Fordele T106Este systemanordning er beregnet til racing, så den er designet til at være meget behagelig, let og nem at bruge.

Det vejer kun 135 gram og passer i håndfladen, er også vandtæt og også soldrevet, så du behøver ikke være opmærksom på at skifte batterier. Det understregede også sin nemme forbindelse med andre enheder.

T122, T122 TackTick inalámbricoEl interface interface giver dig mulighed for at integrere andre marine navigationssystemer, denne trådløse grænseflade modtager alle data kan derefter læses med T113.

Det er kompatibelt med alle instrumenter ved brug af NMEA-protokollen. Du kan indsamle information autopilot, GPS, PDA'er, kartplotter og andre instrumenter om bord.

T113 fjern multifunktionsdisplay Raymarine T113 af TickTack er mere end en simpel fjernbetjening, et vigtigt element designet til racing.

Det er nemt at oprette og læse, det har en digital skærm med tre typer lys i baggrunden, der viser information om flere skærme.

De angivne data omfatter: bådhastighed (i sømil, statut miles per time) afstand (i sømil, statut miles, kilometer pr. Time), dybde (meter, fødder, fathoms), vindhastighed (knob, meter per sekund .. .).

På en enkelt side vises de grundlæggende navigationsdata, da det aktuelle waypoint, på vej mod det og væk, COG, SOG, angiver fejlen selvfølgelig og også styringsvinklen.

TackTick-systemet er solbrændt, har en rækkevidde på op til 300 timer og har også dybdealarmer, vind.


Raymarine TackTick Wireless Display findes i forskelligere varianter, med forskellige muligheder. Find det du lige står og mangler nu, bestil det og modtag det i løbet af få dage. Udover det du finder i online maritim og fiskeri butikken, Raymarine TackTick Wireless Display lignende produkter. Vores udvalg i Instrumenter produkter er kun det bedste, lige meget hvor hård din træning eller sport er.

Funktioner Raymarine TackTick Wireless Display

Produkttype
Sensorer
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk