`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Raymarine

Raymarine Transducer Service Kit

  • Raymarine Transducer Service Kit
  • Raymarine Transducer Service Kit

Raymarine Transducer Service Kit

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Raymarine Transducer Service Kit

ST40 / 60 Kit Palette / Trans Wheel. Glidende TH

Hvis du er på udkig efter maritim og fiskeri udstyr, findes det hos Raymarine. Hos waveinn, kan du købe masser af tilbehør til Transducere, så du kan udøve din sport optimalt. Raymarine Transducer Service Kit fås til den bedste pris og på lager! Brug vores sikre online betaling og extra gode service.

Funktioner Raymarine Transducer Service Kit

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fast!

-

Har lige brug for det nye skovlhjul og pin. Dette sæt inkluderer "klap", der går i det gennemgående skrog for at langsomt vand komme ind, mens du indsætter det tomme stik, men det behøver jeg ikke ... endnu ... så købte hele kittet. De fleste gange kræver det kun en god rengøring, men de forseglede lejer i midten af plasthjulet kan også klemmes sammen. I stedet for at forsøge at på en eller anden måde åbne delen og fikse små lejer for at bestille et nyt hjul og stiftudskiftning.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk