`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Raymarine

Raymarine Wind System

  • Raymarine Wind System
  • Raymarine Wind System

Raymarine Wind System

Produktbeskrivelse Raymarine Wind System

Du har brug for øjeblikkelig adgang til nøjagtige data og displays, der er absolut pålidelige. Raymarine Trådløse instrumenter viser alle de data, du skal bruge, og der er ingen ledninger, der løber gennem dit skrog eller ned på din mast.

Funktioner:

Den trådløse revolution er allerede begyndt:

Udover at give dig alsidighed, er Raymarine Wireless-skærme unikke. De er trådløse, soldrevne og bruger Micronet teknologi.

Nem installation:

En typisk installation kan ske inden for få timer med din rigg på plads og din båd er stadig i vandet. Og der er ikke brug for huller i skottet eller ledningerne ned i masten.

Selvdrevne:

Raymarine Trådløse skærme er soldrevne med integrerede lithiumbatterier, som giver strøm til enheden. Strømforbruget er så effektivt, at enhederne kan køre autonomt i op til 300 timer.

letvægt:

Afskaffelsen af ​​ledninger i masten reducerer ikke kun sparvevægten, men nedsætter også tyngdepunktet, hvilket giver en betydelig og umiddelbar ydeevne fordel.

overførselsret

Ved hjælp af clips i vugger kan din skærm placeres overalt på din båd, så du kan se oplysningerne, hvor og hvornår du har brug for det.

Vandtæt:

Alle Raymarine Wireless produkter er forseglet til levetid og helt vandtæt (nedsænket til 10m). Dette betyder også ingen kondensering.


Prøv at købe hjemme fra din egen stue, online hos maritim og fiskeri. Køb Raymarine Wind System, til de bedste priser. Vent ikke mere, find flere varer som maritim og fiskeri, lige som Elektronik, så du ikke mangler noget. waveinn Har altid hurtig levering.

Funktioner Raymarine Wind System

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Anmod om info

-

Hej, hvad er referencerne, der udgør Raymarine Wind System ref t 108-868 triducer til et beløb på € 1684,99, og er det NMEA 2000-kompatible tak

vore eksperters svar

Pakken består af dobbelt digital skærm T111, analog skærm T112, vindsensor T120, flydetransmitter T121 og log og ekkolod T910.
Hilsen.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk