`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sakura

Sakura Rush Diver 50 mm

Sakura Rush Diver 50 mm

Sakura Rush Diver 50 mm

Sakura Rush Diver 50 mm

  • Sakura Rush Diver 50 mm
  • Sakura Rush Diver 50 mm
  • Sakura Rush Diver 50 mm
  • Sakura Rush Diver 50 mm
  • Sakura Rush Diver 50 mm

Sakura Rush Diver 50 mm

Produktbeskrivelse Sakura Rush Diver 50 mm

Begge modeller Rush dykker kan anvendes med en roterende stang lys eller medium lys og en nylon monofilament fortrinsvis. Denne trolling lokkemiddel, er det også meget effektiv til at begynde at udløse angreb af kødædende udstationeret i dybden. Den neutrale tæthed (SP), kaldet "suspension" giver dem mulighed for at parkere på den dybde, som du har bragt, under en pause i opsvinget. Således, og på det tidspunkt, du spjæt og thfor den twirling og glans deres flanker. Denne ren teknologi til longbill minnows er radikalt så godt på ørred, aborre og andre rovdyr, herunder asp.

Er du på udkig efter Sakura Rush Diver 50 mm? Behøver du ikke søge mere! Vi har alt indenfor Pirke i vores online maritim og fiskeri butik. Du kan finde mange forskellige modeller og altid til den bedste pris. De bedste maritim og fiskeri produkter, lige de waveinn du manlger. Er du på udkig efter en gave? Så kig på vores Fiskeriudstyr udsalg.

Funktioner Sakura Rush Diver 50 mm

Slags lokker
Anbefalet brug
Vægt
Produkttype
Størrelse
Dybde anvendelsesområde
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk