`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Scanstrut

Scanstrut Binnacle for GMI

  • Scanstrut Binnacle for GMI
  • Scanstrut Binnacle for GMI

Scanstrut Binnacle for GMI

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Scanstrut Binnacle for GMI

Med fantastiske nye design features, den Scanstrut Helm Pod er et perfekt valg til alle cockpit configurations.With muligheder for at passe radardisplays, kortplottere og standard navigationsinstrumenter, valget er dit!

Funktioner:

UNIVERSAL HELM Fastgørelse:

Passer piedestal skinner fra 25mm til 33.7mm (0,98 "- 1,33") diameter. Ved hjælp af en unik fastspænding system, kan Deep Pods passer jernbane bredder fra 178 mm (7 ") opad. *

SECURE & VANDTÆT INSTALL:

Saddle system understøtter det rustfrie rør muliggør en sikker og stiv pasform på enhver piedestal og sikrer også en vandtæt forsegling på kabelgennemføring.

INGEN DRILL fastgørelseskit:

Tilpasset U bolte passer omkring skinnen og gennem sadler ind i bagsiden af ​​pod eliminerer behovet for tidskrævende og akavet boring af rustfrit skinne.

Problemfri INSTALL & SERVICE:

Befæstelse passer fra tilbage til fronten skære deres tråde i sprøjtestøbte ABS indsatser designet i Pod front. Dette design giver mulighed for en hurtig og sikker installation og gentag servicering.

Øget beskyttelse:

Pod tætning er fremstillet af en høj rivestyrke silikone, det har en meget høj modstandsdygtighed over for varme og UV så du kan have tillid til, at det ikke vil forringes med tiden.


På tilbud nu, Scanstrut Binnacle for GMI til den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos waveinn, Kan du finde udstyr til Elektronik, extra mange Tilbehør. Vi har mange forskellige Tilbehør, lige til at klarer dine daglige behov.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk