up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoScanstrut Binnacle
  • Scanstrut Binnacle
  • Scanstrut Binnacle

Scanstrut Binnacle

Scanstrut Binnacle

plus
Scanstrut

Scanstrut Binnacle

Produktbeskrivelse Scanstrut Binnacle

Blogs Støtte til skærme op til 12 ". Er det lavet af en silikone høj rivestyrke samt varme-og UV-stråler.


Installationen er meget enkel. Leveres med en fuld fastgørelseskit og forboret i stålrøret at undgå behovet for nåleplacering huller.


Ved design, giver mulighed for en sikker og stiv pasform nogen piedestal og en lufttæt forsegling til kabelindføring.


Passer skinner piedestal på 25 mm til 33,7 meter. Anvender en enkelt fastgørelsessystem, der tillader bæreskinnen at passe ind i bredder på 178 mm og opefter.


Foranstaltningerne i SP-12D er: 424x263 og 365x241 udendørs i udskæringen område at installere instrumenter. Leveres uklippet.


Er du vild med Scanstrut Binnacle? Er du på udkig efter en online specialist i nautisk sport og fiskeri udstyr?, Kig hos waveinn. der er autoriseret Scanstrut forhandler, alle vores nautisk sport og fiskeri varer, er dækket af fabriksgaranti fra Scanstrut. Vælg en Elektronik kategori og find alle de mulige Elektronik varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Funktioner Scanstrut Binnacle

Farve
Produkttype

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up