`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Scanstrut

Scanstrut BR24 Power Tower

  • Scanstrut BR24 Power Tower
  • Scanstrut BR24 Power Tower

Scanstrut BR24 Power Tower

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Scanstrut BR24 Power Tower

TIL RADOMER, ÅBEN ARRAY OG SMÅ SATKOM / TV ANTENNA

Ekspertmæssigt designet til at installere din antenne på kabinetaket, flybridge eller radarbåget på din motorbåd, hvilket giver et klart billede af horisonten for maksimal antenneydelse.

Scanstruts Composite PowerTower tilbyder en enkelt "monocoque" struktur for fremragende styrke og overfladebehandling. Dens aerodynamiske form og højglans finish gør et produkt, der er så stærkt, som det er attraktivt.

FUNKTIONER:

WATERTIGHT INSTALLATION

Formonteret IP65-pakning til forsegling af kabelindgang i stammen og en vandtæt bundforsegling inkluderet, så det er ikke nødvendigt med rodet tætningsmiddel.

EASE OF INSTALL

Forborede monteringshuller fastgør antennen fast til PowerTower topplade ved hjælp af egne monteringsbolte.

VALG AF HØJDER

150 mm (6 ") eller 350 mm (14") højder til rådighed.


Scanstrut BR24 Power Tower findes i mange størrelser og endnu flere farver. Hvis du er på udkig efter en Scanstrut BR24 Power Tower fra vores store online maritim og fiskeri lager waveinn, tvivl ikke mere, du kan bestille det her og modtage det indenfor få dage. Hos waveinn er der pris garanti på alt maritim og fiskeri udstyr fra Scanstrut.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk