up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoScanstrut Mount for GMR
  • Scanstrut Mount for GMR

Scanstrut Mount for GMR

plus
Scanstrut

Scanstrut Mount for GMR

Produktbeskrivelse Scanstrut Mount for GMR

TIL RADOMES, OPEN ARRAY OG SMALL SATCOM / TV ANTENNA Kompetent designet til at installere din antenne på kabinetaket, flybridge eller radarbåget på din motorbåd, hvilket giver et klart billede af horisonten for maksimal antenne ydeevne. Scanstrut's Rustfri PowerTower® er lavet med et meget poleret rustfrit stål, hvilket gør en smuk udseende på enhver båd.

FUNKTIONER:

SMÅ FOOTPRINT: Kun 150 mm (6 ") firkantet fodaftryk, der gør det ideelt til montering på smalle buer eller RIB A-rammer.

VANDTÆT INSTALLATION: Formonteret IP65-pakning til forsegling af kabelføring i stammen og en vandtæt bundforsegling inkluderet, så det er ikke nødvendigt med rodet tætningsmiddel.

INSTALLATIONSFUNKTION: Forborede monteringshuller, antennen fastgøres til PowerTower topplade ved hjælp af egne monteringsbolte.

VALG AF 2 ANDRE MATERIALER:

Aluminium PowerTower - Skræddersyet ekstrudering = styrke, godt udseende og valg

Komposit PowerTower - Letvægts enkeltstøbning = kurver og styrke, der passer til enhver båd


På tilbud nu, Scanstrut Mount for GMR til den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos waveinn, Kan du finde udstyr til Elektronik, extra mange Tilbehør. Vi har mange forskellige Tilbehør, lige til at klarer dine daglige behov.

Funktioner Scanstrut Mount for GMR

Farve
Produkttype

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up