`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Scanstrut

Scanstrut Scanpod Deck Pod

  • Scanstrut Scanpod Deck Pod
  • Scanstrut Scanpod Deck Pod

Scanstrut Scanpod Deck Pod

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Scanstrut Scanpod Deck Pod

Løs den udfordring at finde et niveau montering overflade til at installere dine skærme på din speedbåde, RIB eller sejlbåd styrehus.

Funktioner:

SWIVEL & TILT BASE:

En hånd handling quick release. slip Simply håndtaget, dreje og vippe passer til dine behov før låsning tilbage i position.

Bedste synsvinkel:

En justerbar kugleled tillader vifte af bevægelse og flere monteringsmuligheder vinkler.

Ekstra styrke:

Indvendig afstivning plade sikrer Deck Pod basen til pod og giver øget stivhed til forsamlingen fjerne skadet fra stød og vibrationer.

OVERHEAD MONTERING:

Deck Pod modeller kan overliggende monteres. Se varenummer guide for kompatibilitet.

Problemfri INSTALL & SERVICE:

Befæstelse passer fra tilbage til fronten skære deres tråde i sprøjtestøbte ABS indsatser designet i Pod front. Dette design giver mulighed for en hurtig og sikker installation og gentag servicering.

Øget beskyttelse:

Pod tætning er fremstillet af en høj rivestyrke silikone, det har en meget høj modstandsdygtighed over for varme og UV så du kan have tillid til, at det ikke vil forringes med tiden.


Er du på udkig efter Scanstrut Scanpod Deck Pod? Behøver du ikke søge mere! Vi har alt indenfor Tilbehør i vores online maritim og fiskeri butik. Du kan finde mange forskellige modeller og altid til den bedste pris. De bedste maritim og fiskeri produkter, lige de waveinn du manlger. Er du på udkig efter en gave? Så kig på vores Elektronik udsalg.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk