up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoSea cover Motor Cover
  • Sea cover Motor Cover
  • Sea cover Motor Cover
  • Sea cover Motor Cover
Sea cover

Sea cover Motor Cover

Sea cover Motor Cover

Sea cover Motor Cover

plus

Sea Cover Motor Cover

Produktbeskrivelse Sea cover Motor Cover

SeaCover'for motorer er ideelle for deres beskyttelse mod vand, sol og støv.


De er lavet af ekstra stærk Polyester 420D, 0,15 mm tyk, for maksimal vandmodstanden og UV-beskyttelse.


De er velegnede til de fleste typer af påhængsmotorer fra 2 til 300 hk og fås som to forskellige typer. Der er covers som er kun egnet til den øverste del af motoren (ikke aksel) og har en elastik for en ideel pasform til de fleste typer af påhængsmotorer.


Der er også hele kroppen dækker, som byder på en elastik og en lynlås, for at sikre den bedst mulige beskyttelse af motoren, herunder den aksel.


Du kan finde 7 forskellige størrelser af covers til den øverste del af kun motoren, og 3 forskellige størrelser til hele kroppen dækker.


Alle SeaCover dæksler leveres i sølv. Nedenstående tabeller viser de forskellige størrelser af SeaCover.


Dimensionerne henviser til længde, bredde og højde af dækslet (Figur 1). Hestekræfter citerede er omtrentlige og det er ikke den eneste faktor, der bør tages i betragtning, når du vælger din dækning.


Den type af motoren (2 takts, 4 takt), længden af ​​gashåndtaget, skal mærke din motor og dets produktion dato også tages i betragtning.


Er du på udkig Sea cover Motor Cover? Hos waveinn finder du altid Båddækkener og biminis, fra de bedste mærker, det kunne være fra Sea cover, et af de bedste og med garanti god kvalitet. Vent ikke med at købe dit nye udstyr, fra nautisk sport og fiskeri butikken.

Funktioner Sea cover Motor Cover

Farve
Produkttype

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Havdække

-

Meget pålideligt materiale af god kvalitet og fremragende pris.

Meget godt produkt

-

Dækslet beskytter perfekt hele motoren. Det er af meget god kvalitet, materialet er tykt og æstetisk. Tag motorens målinger omhyggeligt for at vælge størrelse og tøv ikke med at vælge den højere model. Jeg har en 70 hk motor og størrelse 2 var for stram. Jeg gik efter størrelse 3, og det er perfekt, især fordi jeg har hydrofoils. Jeg er klar til at tilbringe vinteren ved at vide, at jeg også vil bruge den om sommeren mod solen. Jeg anbefaler dette sted, der er seriøst og effektivt.

Pulver

-

Jeg modtog kun i går

Pulver

-

Jeg modtog den kun i går, når jeg har en mening, siger jeg

Godt materiale

-

Det passer nøjagtigt, godt materiale.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up