`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Shimano fishing

Shimano fishing Aero Technium MAG XSB

  • Shimano fishing Aero Technium MAG XSB
  • Shimano fishing Aero Technium MAG XSB

Shimano Fishing Aero Technium MAG XSB

Produktbeskrivelse Shimano fishing Aero Technium MAG XSB

Betagende at se på, og så skal du samle den op ... ord kan ikke begynde at beskrive de konsekvenser, en magnesium krop og rotor gør til denne legendariske hjul, en vægt på et svimlende 440g.


Super Slow Oscillation og Aero Wrap II arbejder sammen for at sikre fremragende linje lå hvilket resulterer i fantastisk casting performance.


Gearet forholdet 4,3:1 henter 102cm af linje pr håndsving af den biomekaniske, symmetriske, bearbejdes håndtag - udstyret med et træ torpedo stil greb - at gøre kort proces med snoede ind fra horisonten.


Den "SR 'One Piece Bail helt eliminerer linje indpakning omkring Power Roller og kold smedet gearing sikrer dette hjul vil aldrig lade

dig ned. Den multi-disc Øjeblikkelig Drag facilitet gør det muligt for en freespool til magten indstilling i blot en halv omgang af den forreste håndtag.


Med 9 afskærmet A-RB kuglelejer og 1 rulleleje giver en svimlende 12 kugleleje typen præstation denne spole er en af ​​de mest avancerede afstand casting modeller i verden.


Hvis du er på udkig efter Shimano fishing Aero Technium MAG XSB, er heldet med dig. I vores maritim og fiskeri butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal waveinn butik. Skynd dig, bestil dine Fiskeriudstyr tilbehør med det samme. waveinn tilbyder et kæmpe udvalg i Reels, til alt slags sport. Vores Reels er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Kvalitet

-

Splinterny desværre er bremserne for tunge og skal smøres igen ...

Spole

-

Store gæstfrihed, meget hurtig og god kommunikation, god butik at købe alt.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk