`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Shimano fishing

Shimano fishing Aero Technium XSC

Shimano fishing Aero Technium XSC

Shimano fishing Aero Technium XSC

  • Shimano fishing Aero Technium XSC
  • Shimano fishing Aero Technium XSC
  • Shimano fishing Aero Technium XSC
  • Shimano fishing Aero Technium XSC

Shimano Fishing Aero Technium XSC

Produktbeskrivelse Shimano fishing Aero Technium XSC

Den nye Aero Technium XS-C indeholder nu Shimano X-Ship gearing for uovertruffen glathed og effek tivitet, Super Slow Oscillation for fremragende linje lå og en kold Forged sort aluminium AR-C spole.


Kombinationen af ​​disse funktioner, plus de udestående metallisk udseende, gør denne nye model perfekt for lystfiskere, der ønsker en højtydende casting hjul enten surfe eller langtrækkende ferskvand fi Shing.


Monteret med en Instant Drag spole til hurtig justering, "XS-C 'også udstyret med 7 Skærmet Rustfrit AR-B lejer, en ét stykke SR kaution arm,

og en helt vandtæt træk.


I 6000 har en fladere spole mere egnet til karper fi Shing mens 10000 har en stor kapacitet spole. Resultatet er fantastisk ydeevne for lystfiskere, der virkelig ved, hvad de ønsker.


Er du helt vild med maritim og fiskeri? Få din Shimano fishing Aero Technium XSC og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med Shimano fishing. Glem ikke vores store udvalg i Fiskeriudstyr tilbehør, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive maritim og fiskeri er de fleste af vores Reels varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fantastisk oplevelse

-

Jeg var forsigtig med at bestille fra Waveinn, da det er et overvågningsudstyr, men de var fremragende og sendte mig præcis, hvad jeg bestilte til en rimelig pris. Ville ikke tøve med at købe fra dem igen. Tilbyder dele til min Aero Technium XSC, som det kan være svært at finde forseglet aftalen.

Stærkt anbefale

-

Top kvalitet til en god pris

Topkvalitetsprodukt

-

Stærkt anbefales og en meget god pris

Shimano technium spare spole

-

Fremragende produkt og meget god pris

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk