`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Shimano fishing

Shimano fishing Baitrunner D

Shimano fishing Baitrunner D

Shimano fishing Baitrunner D

Shimano fishing Baitrunner D

  • Shimano fishing Baitrunner D
  • Shimano fishing Baitrunner D
  • Shimano fishing Baitrunner D
  • Shimano fishing Baitrunner D
  • Shimano fishing Baitrunner D
  • Shimano fishing Baitrunner D

Shimano Fishing Baitrunner D

Produktbeskrivelse Shimano fishing Baitrunner D

Baitrunner D er den førende serie af den berømte Baitrunner-kollektion, der praler med de bedste funktioner fra tidligere hjul, men kombinerer dem med banebrydende spin-hjulsteknologi. Størrelserne 8000 og 12000 åbner for en hel verden af muligheder, såsom støbning og agnfiskeri efter forskellige pelagiske vildfisk, mens størrelserne 4000 og 6000 tager højde for dem, der ønsker at flyde en pilchard ned ad en berley trail for snapper.


Funktioner:

Moderat Crank Power Rating
Afskærmede anti rustlejer
Saltvand klar
Baitrunner


Specifikationer:

Serie: Baitrunner D
Familietype: Baitrunner
Modeller: 4
Beskrivelse: BAITRUNNER D 4000
Lejer: 3 + 1
Max træk (kg): 7
Gearforhold: 4,8: 1
Hent per krank (cm): 71
Monokapacitet (kg / m): 4/219
Powerpro Braid (lb / yds): 15/265
Vægt (g): 385


Teknologi:

ARC Spool:
Shimano ARC Spool er et patenteret spoledesign med en vinklet spoleleje. Dette design gør det muligt for linjen at forlade spolen med mindre friktion og i mindre spoler, hvilket resulterer i længere og mere nøjagtige afstøbninger. Det er bevist, at ARC-spoler reducerer tilbageslag og vindknobber, når du bruger fletning.

Et stykke kaution:
Onepiece-kædeledningen har ikke noget hul, som linjen kan hænge på under normal drift. Fremstillet i rustfrit stål reducerer det friktion og gør det muligt for linjen at komme hurtigere ind på linjerullen.

S ARB:
Shimano S ARB-lejer er høje korrosionsbestandige ARB-kuglelejer med en ekstra afskærmning for forbedret beskyttelse mod sand, salt eller støv.

Kender du alt til Shimano fishing Baitrunner D? Hos waveinn, vælger vi maritim og fiskeri udstyr, som er skræddersyet til forskellige behov og forskellige sportsgrene. Er du på udkig efter Fiskeriudstyr varer i stedet for, kig på vores komplette liste af Reels udstyr. Alle de mærker vi sælger er tilknyttet en sport eller anden aktivitet, som Shimano fishing. Alle vores mærker er testet af vores hold af maritim og fiskeri eksperter!

Funktioner Shimano fishing Baitrunner D

Lever holdning
Type hjul

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk