`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Shimano fishing

Shimano fishing Biomaster FB

  • Shimano fishing Biomaster FB
  • Shimano fishing Biomaster FB

Shimano Fishing Biomaster FB

Produktbeskrivelse Shimano fishing Biomaster FB

Den Biomaster FB er en klassiker foran træk hjul, som har været meget populært med almindelige lystfiskere i hele Storbritannien.


X-skib gearing producerer effek kelig effekt, der kræves for at spille hårdt fi ghting fi sh eff ectively og muliggør en mindre størrelse hjul der skal bruges, også når fi Shing til store Bärbel, suder, karpe eller aggressive rovdyr.


Liget af den Biomaster er lavet af top grade aluminium for at holde vægten på et minimum, og den lette folde håndtag gør konfektionerede transport lettere.


Nyt for 2013 er en større 6000 størrelse, som er ideel til specialiserede lystfiskere, der ønsker endnu mere magt og støbning ydeevne. Alle modeller

har syv S A-RB kuglelejer plus et rulleleje at sikre glathed til at matche de sofistikerede udseende af klassiske Biomaster FB.


Shimano fishing Biomaster FB findes i forskelligere varianter, med forskellige muligheder. Find det du lige står og mangler nu, bestil det og modtag det i løbet af få dage. Udover det du finder i online maritim og fiskeri butikken, Shimano fishing Biomaster FB lignende produkter. Vores udvalg i Reels produkter er kun det bedste, lige meget hvor hård din træning eller sport er.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Biomaster hjul

-

Jeg bestilte en Biomaster hjul er på stedet. Nikkel er i overensstemmelse med description.et levering er hurtig. Så jeg råd site.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk