`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Shimano fishing

Shimano fishing Biomaster SW

  • Shimano fishing Biomaster SW
  • Shimano fishing Biomaster SW

Shimano Fishing Biomaster SW

Produktbeskrivelse Shimano fishing Biomaster SW

Den Biomaster SW er en magt hjul på en aff ordable pris. Serien består af 3 modeller egnet til mange saltvand discipliner. De 4000 size model med et højt gear ratio på 6.2:1 er perfekt til lokke fi Shing for havaborre eller andre hurtige svømning rovdyr i havet.


6000-modellen er alsidig og dækker en bred vifte af britiske og blå vand fi Shing stilarter, og den større 8000 Effekt Gear model med et lavt gear ratio på 4,8:1 er særdeles velegnet til jigging og er stærk nok til at løfte store snapper og groupers til overfladen.


Den Biomaster SW har lignende funktioner som sine storebrødre Stella SW og Twin Power SW-A for at sikre det tåler de hårdeste fi ghts i de mest ekstreme forhold.


Ved du hvilke egenskaber der gør Shimano fishing Biomaster SW til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Shimano fishing Biomaster SW, har vi det på lager i vores online waveinn butik. På grund af vores store udvalg i Reels afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de maritim og fiskeri, du er på udkig efter. Køb hos waveinn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk