up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoShimano fishing Ekstra Spole Aernos FA
  • Shimano fishing Ekstra Spole Aernos FA

Shimano fishing Ekstra Spole Aernos FA

plus
Shimano fishing

Shimano Fishing Ekstra Spole Aernos FA

Produktbeskrivelse Shimano fishing Ekstra Spole Aernos FA

Flagskibet hjul i P4 rækkevidde den Aernos FA off ERS stor værdi for pengene. Med en AR C spole for bedre støbning ydeevne, Varispeed linje lå og Dyna Balance til at reducere vibrationer, den Aernos udfører så godt som det ser ud.


Metallet farvet organ kontrast fremragende med røde detaljer gør denne model en af ​​de mest visuelt tiltrækkende ruller rådighed.


Inde i slanke krop er 5 Skærmet rustfrit stål kuglelejer og et rulleleje som levere fremragende glathed og effek tive snoede magt gør spille fi sh off multi disc foran trække mere sikker og stigende fortro dence.


Fås i en bred vifte af størrelser den nye 5000 størrelse har en kompakt krop og gør en stor feeder hjul til match og fornøjelse lystfiskere.

Den 3000-modellen har en lavvandet spole passer til fl havre fiskeri.


Shimano fishing Ekstra Spole Aernos FA er det perfekte udstyr, for at nå dine nautisk sport og fiskeri mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Reels og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Reels varer er på tilbud. Find dem i waveinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra Shimano fishing, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner Shimano fishing Ekstra Spole Aernos FA

Farve
Produkttype

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up