up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoShimano fishing Ekstra Spole Biomaster FB
  • Shimano fishing Ekstra Spole Biomaster FB

Shimano fishing Ekstra Spole Biomaster FB

plus
Shimano fishing

Shimano Fishing Ekstra Spole Biomaster FB

Produktbeskrivelse Shimano fishing Ekstra Spole Biomaster FB

Den Biomaster FB er en klassiker foran træk hjul, som har været meget populært med almindelige lystfiskere i hele Storbritannien.


X-skib gearing producerer effek kelig effekt, der kræves for at spille hårdt fi ghting fi sh eff ectively og muliggør en mindre størrelse hjul der skal bruges, også når fi Shing til store Bärbel, suder, karpe eller aggressive rovdyr.


Liget af den Biomaster er lavet af top grade aluminium for at holde vægten på et minimum, og den lette folde håndtag gør konfektionerede transport lettere.


Nyt for 2013 er en større 6000 størrelse, som er ideel til specialiserede lystfiskere, der ønsker endnu mere magt og støbning ydeevne. Alle modeller

har syv S A-RB kuglelejer plus et rulleleje at sikre glathed til at matche de sofistikerede udseende af klassiske Biomaster FB.


Er du på udkig efter varer fra Shimano fishing og Shimano fishing Ekstra Spole Biomaster FB? Hos waveinn, kan du finde en komplet liste af Reels produkter og nautisk sport og fiskeri tilbehør. Bestil dine varer gennem vores online waveinn butik. Der findes 75 mulige betalings metoder. Tjek vores katalog og find speciale nautisk sport og fiskeri tilbud. Fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Funktioner Shimano fishing Ekstra Spole Biomaster FB

Produkttype

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Biomaster hjul

-

Jeg bestilte en Biomaster hjul er på stedet. Nikkel er i overensstemmelse med description.et levering er hurtig. Så jeg råd site.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up