up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoShimano fishing Ekstra Spole Saragosa F
  • Shimano fishing Ekstra Spole Saragosa F

Shimano fishing Ekstra Spole Saragosa F

plus
Shimano fishing

Shimano Fishing Ekstra Spole Saragosa F

Produktbeskrivelse Shimano fishing Ekstra Spole Saragosa F

En familie af hjul, som bringer moderne design og banebrydende funktioner, såsom HD gear, Superstopper II og vandtæt mikro-klik multi disc træk, at den tunge ende af saltvand fi XED spole arbejde.


Ligesom Stella SW, er der ingen anti-reverse på Saragosa reels fordi engagere en anti-reverse, når man spiller store fi sh er farligt for lystfiskeren, den fi sh og miljø.


Du fi nder 5 skærmet AR-B kuglelejer plus et rulleleje på fi ve af de syv hjul, med en ekstra på de to største modeller. Disse to i særdeleshed er allerede blevet populære hos både somm y jigging og Catfi sh lystfiskere.


Er du på udkig efter Shimano fishing Ekstra Spole Saragosa F? Behøver du ikke søge mere! Vi har alt indenfor Reels i vores online nautisk sport og fiskeri butik. Du kan finde mange forskellige modeller og altid til den bedste pris. De bedste nautisk sport og fiskeri produkter, lige de waveinn du manlger. Er du på udkig efter en gave? Så kig på vores Reels udsalg.

Funktioner Shimano fishing Ekstra Spole Saragosa F

Farve
Produkttype

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up