up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoShimano fishing Ekstra Spole Stradic FD
  • Shimano fishing Ekstra Spole Stradic FD

Shimano fishing Ekstra Spole Stradic FD

plus
Shimano fishing

Shimano Fishing Ekstra Spole Stradic FD

Produktbeskrivelse Shimano fishing Ekstra Spole Stradic FD

Den etablerede og anerkendte forreste træk Stradic FD er helt sikkert en bane, der har stået sin prøve. Den seneste inkarnation af denne 'klassiske' features X-skib gearing for effek strækkelig kraftoverførsel, som leverer fremragende snoede magt.


Den Stradic hurtige gear ratio (op til 6.0:1 i de mindre størrelser) og dobbelt håndtag (1000-4000 modeller), kombinere perfekt

til at producere næsten wobble-fri super hurtige henter, perfekt til feeder eller fl havre fi Shing på området eller når de arbejder lokker med en konstant hastighed.

Den kolde smedet AR-C spole og Aero Wrap II linje lå resultater i fremragende linje lå med alle mono-og possementmagervarer hovedlinjer.


Nyt for 2013 er en enkelt håndteret 6000 størrelse, som off ERS forbedret distance støbning af foderautomater og mere magt, når man spiller større fi sh.


Shimano fishing Ekstra Spole Stradic FD findes i mange versioner. Køb dem hos waveinn og få en masse fordele. Shimano fishing Ekstra Spole Stradic FD er med garanti den originale Shimano fishing. Du kan også købe andre ting, kig i vores Reels katalog og Reels.

Funktioner Shimano fishing Ekstra Spole Stradic FD

Farve
Produkttype

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

God

-

Tilfreds. produktoverensstemmelse og leveret hurtigt som annonceret. Og pakket korrekt. Men denne stradiske FD-spole er ikke kompatibel med Stradic FC-spolen (spolecentralet er lidt for lille). Jeg blev tvunget til at forstørre den med min boremaskine).

Stradic fd reel

-

Alle ok mange tak. Nøjagtig og hurtig A +++ ¥

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up