`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Shimano fishing

Shimano fishing Vanquish F

Shimano fishing Vanquish F

Shimano fishing Vanquish F

Shimano fishing Vanquish F

  • Shimano fishing Vanquish F
  • Shimano fishing Vanquish F
  • Shimano fishing Vanquish F
  • Shimano fishing Vanquish F
  • Shimano fishing Vanquish F

Shimano Fishing Vanquish F

Produktbeskrivelse Shimano fishing Vanquish F

Bygget til de højeste Shimano engineering specifikationer, denne fantastiske hjul vandt bedste hjul i sin klasse på den prestigefyldte EFTTEX show.


Vanquish er fi rst indarbejde en CI4 + rotor, som kombineret med dens magnesium krop, gør det til en af ​​de letteste roterende hjul på markedet for sin størrelse.


Den lette magnesium krop huser en Shimano X-skibsmotor, plus 12 S A-RB lejer, som garanterer super glat og kraftfuld

cranking ydeevne. Aero Wrap II og A-RC spole sikrer perfekt linje lå og støbning, selv med ultra fletninger tynde diameter.


Hvis du står og mangler en Shimano fishing Vanquish F, kan du altid finde den på lager og til den bedste pris. Fiskeriudstyr tilbehør udstyr fra mærker som Shimano fishing, er produceret af de bedste materialer. Shimano fishing er eksklusiv design maritim og fiskeri er skræddersyet til dine behov. Så kig igennem vores mange tilbud og se om du ikke kan finde din nye Shimano fishing Vanquish F i dag!

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk