`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Shimano

Shimano Game Type Light Baitdasting

Shimano Game Type Light Baitdasting

  • Shimano Game Type Light Baitdasting
  • Shimano Game Type Light Baitdasting
  • Shimano Game Type Light Baitdasting

Shimano Game Type Light Baitdasting

Produktbeskrivelse Shimano Game Type Light Baitdasting

Lys Jigging er en nyere teknik med oprindelse i Japan. Det er en variant af almindelig jigging, men denne kategori omfatter lys lodret fiskeri, hvor jig er erstattet af en lille lokke, som ofte udgør en slags blæksprutte de to mest populære er Inchiku og Madai Jigs. En stor ting om denne teknik er, at det fungerer hele året rundt.

Teknologi:

Spiral X:

Spiral X konstruktion består af tre lag: et datoer fremstillet af lodrette fibre, et indre lag og et ydre lag både består af carbon tape, som stramt snor emnet diagonalt i modsatte retninger. Ved at bruge denne carbon bånd i stedet for en konventionel vandret fiberplade, opnår Spiral X forøget torsionsstivhed uden at tilføje ekstra vægt. Dette vil til gengæld letter øjeblikkelig kraftoverførsel til præcis støbning og kæmper fisk. Gennem sin eksklusive letvægts struktur, Shimanos Spiral X konstruktion forbedrer lystfiskere "fange magt."

Hipower X:

I Hi Power X konstruktion, emnerne yderste lag er diagonalt omviklet med carbon tape, der danner et array af "X" former. Bredden af ​​båndet, dens viklingsvinkel og den del af stangen vikles er finjusteres i overensstemmelse med de mål fiskearter. Den fleksibilitet gør det muligt Shimano at justere disse wraps under konstruktion for nøjagtige aktioner, forbedret samlede styrke og ekstra twist modstand. Kort sagt, Hi Power X konstruktion leverer skarp og sprød stang kontrol af lystfiskeren.


Er du vild med Shimano Game Type Light Baitdasting? Er du på udkig efter en online specialist i maritim og fiskeri udstyr?, Kig hos waveinn. der er autoriseret Shimano forhandler, alle vores maritim og fiskeri varer, er dækket af fabriksgaranti fra Shimano. Vælg en Fiskeriudstyr kategori og find alle de mulige Fiskeriudstyr varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Funktioner Shimano Game Type Light Baitdasting

Type stænger
Aktion
Anbefalet brug
Produkttype
Sektioner
Størrelse
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk