`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Simrad

Simrad AC70 Computer

  • Simrad AC70 Computer
  • Simrad AC70 Computer

Simrad AC70 Computer

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Simrad AC70 Computer

Hjernerne bag brawn, AC70 er en vigtig komponent i dit autopilotsystem. Den indeholder styredatamaskinen og elektronikken til motoren og koblingen af ​​motoren og fungerer samtidig som interface til andre systemkomponenter

Funktioner:

Både over 40ft

Med en effekt på 30/50 A har motorstrømmen tilstrækkelig effekt til at styre drivenheder på både over 40 meter i længden (afhængig af rorstørrelse og forskydning).

NMEA0183® Tilslutning

Tilslut til en AP70-controller eller NSS, NSE eller NSO navigationssystem med lethed.


Køb din favorit Elektronik model og nyd maritim og fiskeri. Der er 30 dages returret, hvis du ikke er tilfreds med dit køb af Simrad AC70 Computer. Hvis du er i tvivl om du skal købe dine Simrad AC70 Computer, kan du kontakte vores professionelle team maritim og fiskeri via telefon eller e-mail.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk