`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Simrad

Simrad Cruise 9

Simrad Cruise 9

Simrad Cruise 9

Simrad Cruise 9

Simrad Cruise 9

Simrad Cruise 9

  • Simrad Cruise 9
  • Simrad Cruise 9
  • Simrad Cruise 9
  • Simrad Cruise 9
  • Simrad Cruise 9
  • Simrad Cruise 9
  • Simrad Cruise 9
  • Simrad Cruise 9

Simrad Cruise 9

Produktbeskrivelse Simrad Cruise 9

Den nye Simrad Cruise er den mest intuitive chartplotter til rådighed. Simrad Cruise er nemt og nem at bruge til et nyt niveau, en første og dybeste søgers første plotter, der tilbyder pålidelig GPS-navigation til en overkommelig pris. Fri fra komplicerede fiskespecifikke sonar- og netværksfunktioner, med Simrad Cruise behøver du ikke beherske komplekst elektronik bare tænde og slukke for skærmen.

Forlæsset med et verdensomspændende basemap, kommer sollysbilledet med et monteringsbeslag og en transducer. Installation er let, der kræver kun et strøm- og sonarkabel - eliminerer besværet med at netværksmodulere flere moduler og trække miles af kabel. Brugergrænsefladen styres med et drejeknap og tastatur, hvilket sikrer en jævn navigering gennem menuerne og giver den nødvendige information, der er nødvendig for en sikker og fornøjelig tid på vandets hastighed, dybde, GPS-placering, kurs, batteriniveau og temperaturinformation. Den medfølgende CHIRP Sonar transducer giver fremragende automatisk dybdesporing for bekymringsfri drift uden behov for finjustering eller forud programmering. Forud valgte visningsvisninger består af: diagram, sonar, navigation, diagram / sonar, diagram / navigation og sonar / navigation.

Simrad Cruise kan fås i 5, 7 og 9 tommer versioner, der kan monteres på dash eller monteres for at passe til en hvilken som helst bådens rorstation. Tag dine diagrammer til næste niveau med et bredt udvalg fra C MAP® og Navionics® for øget detaljeringsgrad og C MAP® Easy Routing. Skærmen er ideel til installation i friluftskibe, f.eks. Båd-, dæk-, ski- og wakeboardbåde, bue-ryttere og tilbud.

Nøglefunktioner:

Krydstogt trygt med enkle menuer plus nem at bruge drejeknapper og tastaturbetjeninger

Altid ved, hvor du er, og hvor du skal hen med et forhåndsbelastet verdensomspændende basemap, plus C MAP® og Navionics® opgraderingsmuligheder

Hold vigtige data i betragtning med forudvalgte splitskærme

Overvågning af dybde, position, batterispænding og anden kritisk bådinformation

CHIRP sonar


Er du vild med Simrad Cruise 9? Er du på udkig efter en online specialist i maritim og fiskeri udstyr?, Kig hos waveinn. der er autoriseret Simrad forhandler, alle vores maritim og fiskeri varer, er dækket af fabriksgaranti fra Simrad. Vælg en Elektronik kategori og find alle de mulige Elektronik varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Funktioner Simrad Cruise 9

Cartography option
Enhederne fungerer
Med sensorer
Skærmstørrelse
Med kort
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Simrad krydstogt

-

Har lige modtaget det i går forhåbentlig vil installere det inden for 2 uger i den nye båd, jeg er ophidset :)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk