`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Simrad

Simrad NAC 3

Simrad NAC 3

Simrad NAC 3

Simrad NAC 3

Simrad NAC 3

Simrad NAC 3

Simrad NAC 3

Simrad NAC 3

  • Simrad NAC 3
  • Simrad NAC 3
  • Simrad NAC 3
  • Simrad NAC 3
  • Simrad NAC 3
  • Simrad NAC 3
  • Simrad NAC 3
  • Simrad NAC 3
  • Simrad NAC 3

Simrad NAC 3

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Simrad NAC 3

NAC 3 Autopilot Computer er hjernen bag dit Simrad autopilot system. Den indeholder den elektronik, der er nødvendig for at betjene en hydraulisk styrepumpe eller mekanisk drivenhed, samtidig med at den går i indgreb med andre komponenter, herunder kursfølere og ror feedback enheder. NAC 3 blev designet til både på 10 meter eller mere og er klassificeret til drift af højstrøms pumper, mekaniske drivaggregater og magnetventiler (30 ampere kontinuerlig / 50 ampere peak).

Simrad Continuum styringsteknologi:

Hver Simrad styringsinfrastruktur bygger på en arv, der omfatter over tres år med autopilotudvikling, som fortsætter i dag hos Simrad Yachtings autopilotforskningscenter i Norge. Denne arv er eksemplificeret af Continuum-algoritmen: den software, der driver Simrad styringsteknologi. Continuum bringer alle disse år med forskning og vandoplevelse til din ror, for en smart pilot kan du stole på at tage rattet.

Høj strømudgang:

NAC 3 Autopilot Computer anbefales til både over 10 meter lange. Den er klassificeret til høj nuværende udgang på op til 30 ampere kontinuerlig og 50 ampere peak, plus en kobling output; Dette er egnet til at betjene højstrømsdrevne pumper, herunder Simrad RPU160 og RPU300, mekaniske drev som Simrad DD15, hydrauliske lineære drev som HLD2000 serien og magnetventiler.

Virtual Rudder Feedback

Simrad Virtual Rudder Feedback (VRF) teknologi eliminerer behovet for at installere en separat ror feedback enhed ombord på både udenbordsmotorer og sterndrive (indenbords / udenbordsmotorer). Dette reducerer omkostningerne og kompleksiteten i det samlede autopilotsystem, og det er ideelt, hvor en feedbackenhed er upraktisk på grund af mekaniske begrænsninger.

Rudder Feedback Units:

Rudder feedback enheder er sensorer, der forbinder din ror via en mekanisk forbindelse og løbende rapporterer den faktiske ror position til din autopilot computer - så Simrad Continuum styringsalgoritmen muliggør de bedst informerede styringsbeslutninger. Disse sensorer anvendes typisk på både med indvendige motorer, på større fartøjer og i specielle anvendelser, hvor Virtual Rudder Feedback muligvis ikke er egnet. NAC 3 understøtter SimNet eller NMEA 2000® tilsluttede Simrad RF25 feedback enheder og roder feedback sensorer med variabel frekvens udgang inklusive Simrad RF300.

Nem installation:

Industristandard NMEA 2000®-netværk og NMEA 0183®-indgang tillader enkel tilslutning til kursfølere, ror feedback enheder, autopilot controllere og multifunktionsdisplays, hvor som helst om bord.

Funktioner:

Pålidelig autopilot ydeevne baseret på Simrad Continuum styringsteknologi

Anbefales til både over 10 meter lange

Høj nuværende udgang på 30 ampere kontinuerlig, 50 ampere peak

Koblingsudgang (maks. 3 ampere)

Kompatibel med højstrømsdrevne pumper, mekaniske drev, hydrauliske lineære drev og magnetventiler

Virtuel roder feedback til forenklet installation om bord på både udenbordsmotorer og sterndrev (indenbords / udenbordsmotorer)

Understøtter Simrad RF25 og RF300 roder feedback enheder

NMEA 2000®-tilslutning til kursfølere, ror feedbacks, dedikerede autopilot controllere og multifunktionsdisplays

NMEA 0183® indgang

Specifikationer:

Teknisk / Miljø:

Driftstemperatur: 25 ° C til 55 ° C / 13 ° F til 131 ° F

Driftstemperatur lagret: 32 ° C til 70 ° C / 25,6 ° F til 158 ° F

Vandmodstand: IPX5

Produktbredde: 211 mm / 8,31 in

Produktdybde: 65,5 mm / 2,58 in

Produkt Højde: 196 mm / 7,72 in

Produktvægt: 0,7 kg / 1,6 lb

Netværksforbindelser

NMEA 0183 Indgang: Ja

Strøm:

Strømforbrug: 140 mA @ 12 V (1,7 W) + drevbelastning

Strømforsyning (forsyningsspænding): 12/24 V DC

Autopilot / Autostyring

Virtual Rudder Feedback: Ja


Hvis du vil lære mere omkring Simrad NAC 3, eller andre varer fra Simrad i Elektronik kategorien af waveinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine maritim og fiskeri aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Autopiloter kollektioner, du kan vælge maritim og fiskeri fra Simrad, et af de største mærker i industrien.

Funktioner Simrad NAC 3

Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk