up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoSimrad Quick fit VHF Antenna Fiberglass for 1710
  • Simrad Quick fit VHF Antenna Fiberglass for 1710
Simrad

Simrad Quick fit VHF Antenna Fiberglass for 1710

plus

Simrad Quick fit VHF Antenna Fiberglass for 1710

Produktbeskrivelse Simrad Quick fit VHF Antenna Fiberglass for 1710

Vores innovative VHF antenner kommer i to udskiftelige dele til montering lethed og fleksibilitet. Kablet er hardwired til monteringen, så antennen kan kan fjernes eller udskiftes når det er nødvendigt uden at trække eller skære kablet. Almindelige antenner har kablet fast fortrådet til antennen, hvilket betyder, at kablet skal trækkes ud eller skåret, at antennen er fjernet. Med vores hurtige fit kabelstik giver mulighed for en mindre hul skal skæres gennem skotter og lettere kabelinstallation. Både rustfrit stål og nylon mounts kan anvendes med 2,4 (7.9ft) og 1M (3.3ft) glasfiber antenner.

Er du vild med Simrad Quick fit VHF Antenna Fiberglass for 1710? Kig i vores nautisk sport og fiskeri afdeling og opdag et kæmpe udvalg af Elektronik, og masser af tilbehør, der kan hjælpe dig i gang med dine hobbies. Vi sælger kun nye nautisk sport og fiskeri produkter, altid i perfekt stand. Kig ikke mere, vores udvalg af Elektronik, findes i mange farver og modeller.

Funktioner Simrad Quick fit VHF Antenna Fiberglass for 1710

Farve
Produkttype

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up