`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Simrad

Simrad Quick fit VHF Antenna Fiberglass for 1770

  • Simrad Quick fit VHF Antenna Fiberglass for 1770
  • Simrad Quick fit VHF Antenna Fiberglass for 1770

Simrad Quick fit VHF Antenna Fiberglass for 1770

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Simrad Quick fit VHF Antenna Fiberglass for 1770

Vores innovative VHF antenner kommer i to udskiftelige dele til montering lethed og fleksibilitet. Kablet er hardwired til monteringen, så antennen kan kan fjernes eller udskiftes når det er nødvendigt uden at trække eller skære kablet. Almindelige antenner har kablet fast fortrådet til antennen, hvilket betyder, at kablet skal trækkes ud eller skåret, at antennen er fjernet. Med vores hurtige fit kabelstik giver mulighed for en mindre hul skal skæres gennem skotter og lettere kabelinstallation. Både rustfrit stål og nylon mounts kan anvendes med 2,4 (7.9ft) og 1M (3.3ft) glasfiber antenner.

Simrad Quick fit VHF Antenna Fiberglass for 1770 er en vare der hører til Antenner kategorien indenfor Elektronik, i din maritim og fiskeri butik, waveinn. Vent ikke mere, læs alle de fordele der følger med i vores online waveinn fællesskab. Hvilke fordele er der ved Simrad Quick fit VHF Antenna Fiberglass for 1770? Dette produkt er specielt lavet til at give hjælp til maritim og fiskeri, lavet med den største passion.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk