`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Storm

Storm Z Stick 115 mm 24 gr

Storm Z Stick 115 mm 24 gr

Storm Z Stick 115 mm 24 gr

  • Storm Z Stick 115 mm 24 gr
  • Storm Z Stick 115 mm 24 gr
  • Storm Z Stick 115 mm 24 gr
  • Storm Z Stick 115 mm 24 gr

Storm Z Stick 115 mm 24 gr

Produktbeskrivelse Storm Z Stick 115 mm 24 gr

Gå tur med hunden længere med Storms Z Stick, en del af vores "Tactical Lokkemad" -serien. Designet specielt til at udføre længere og bredere overflade glider, Storm Z Stick giver dig mulighed for effektivt at fiske det sted, du målretter i længere tid, holde det i strejken zone.


Storm overflade Z Stick tager ud i kroppen roll og holder lokke oprejst, forbedre krog præsentation under hele hentning. Kast den ud og rippe det tilbage, eller gå tur med hunden på den måde kun en Storm Z Stick kan.Funktioner:


Hurtig drejning gå hunden overflade lokke

Glider længe ud til siderne

Intern rangle for ekstra attraktion

Stærk køl at holde kroge ned og forbedre krogen op sats

Holographick, metalliske og malede overflader

Premium VMC Perma Steel krogeSpecifikationer:


Løb Dybde: topwater

Krop Længde: 11,5 cm

Vægt: 24 g


Hvis du er på udkig efter maritim og fiskeri udstyr, findes det hos Storm. Hos waveinn, kan du købe masser af tilbehør til Pirke, så du kan udøve din sport optimalt. Storm Z Stick 115 mm 24 gr fås til den bedste pris og på lager! Brug vores sikre online betaling og extra gode service.

Funktioner Storm Z Stick 115 mm 24 gr

Slags lokker
Vægt
Produkttype
Størrelse
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Imponerende forsendelse ..

-

Jeg bestilte 2 lokker fra wavein og ventede på at blive leveret. det var mit første forsøg fra waveinn og havde ingen anelse om, hvordan det ville gå. men de overraskede mig med en levering, der var 3 dage tidligere end den forventede periode. (selv med den billigste transport) godt arbejde .. vil købe igen. om lokket .. Jeg vil opdatere, gennemgangen efter brug af den ..

Z stick storm

-

Walker tak for, at jeg fremmet denne anmodning, havde ønsket en forbipasserende med en rød hoved og en langt blink, for de robaleras nætter, det var, hvad jeg havde forventet, og jeg vil give dig et imponerende fyrværkeri, interessant vægt, helt sikkert forblive fast i disse dage vind lette vægt, hvor ikke tegne godt turen, naturligvis jeg vil købe en hilsen.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk