`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Tiemco

Tiemco TMC212TR

Tiemco TMC212TR

  • Tiemco TMC212TR
  • Tiemco TMC212TR
  • Tiemco TMC212TR

Tiemco TMC212TR

Produktbeskrivelse Tiemco TMC212TR

Den seneste overflade film tørflue krog.

Specielt designet til meget selektive ørreder som japansk Yamame. (Y i modelnavnet står for Yamame samt TMC102Y.) Den seneste buede skaft krog med et meget bredt måbe for tørfluer hængende på overfladen. God til flydende nymfer, emergers og hængende faldskærme.


Tiemco TMC212TR er en vare der hører til Fiskekroge kategorien indenfor Fiskeriudstyr, i din maritim og fiskeri butik, waveinn. Vent ikke mere, læs alle de fordele der følger med i vores online waveinn fællesskab. Hvilke fordele er der ved Tiemco TMC212TR? Dette produkt er specielt lavet til at give hjælp til maritim og fiskeri, lavet med den største passion.

Funktioner Tiemco TMC212TR

Type kroge
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk