`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Trespass

Trespass Recon X

  • Trespass Recon X
  • Trespass Recon X
  • Trespass Recon X

Trespass Recon X

Produktbeskrivelse Trespass Recon X

Hvis du arbejder udendørs og har fundet dig selv i en kraftig regnbue med timer, indtil du kommer ind, skal du vide, at du har konstant varme til at se dig gennem dagen, og Recon-mændets wellies vil gøre jobbet perfekt.

Disse wellies er lavet af tykt gummi og er vandtætte for at holde fødderne tørre og har en justerbar rem for en sikker pasform. Det støbte greb sikrer, at du kan holde din fodfæste over tyk mudder, og med en række tilgængelige størrelser finder du det perfekte par til dig. Fås i grønt eller sort, og du forbliver varm, tør og behagelig i disse wellies, indtil du kommer hjem.

Uanset om det arbejder på gården, gå hundene gennem mudderet eller kører mod din yndlingsfest, disse wellies er gode til masser af aktiviteter og vil holde dine fødder sikre og sunde.

Funktioner:

Herre-wellies

Forhøjet Trespass-logo

Justerbar spænde

Specifikationer:

Gummi

Vandtæt: Ja


Er du på udkig efter Trespass Recon X? Behøver du ikke søge mere! Vi har alt indenfor Støvler i vores online maritim og fiskeri butik. Du kan finde mange forskellige modeller og altid til den bedste pris. De bedste maritim og fiskeri produkter, lige de waveinn du manlger. Er du på udkig efter en gave? Så kig på vores Herresko udsalg.

Funktioner Trespass Recon X

Højde støvler
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Trespass recon x vellykket

-

Skoene passer fint og skinnende. Men det er glat, når man går på det våde gulv. Fabrikanten skal installere anti glatte såler til disse fodtøj for at øge sikkerheden på arbejdspladsen. Jeg håber, at der vil blive forbedret på disse produkter med hensyn til sikkerhed. Tak skal du have.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk