`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Trespass

Trespass Recon X

  • Trespass Recon X
  • Trespass Recon X
  • Trespass Recon X

Trespass Recon X

Produktbeskrivelse Trespass Recon X

Hvis du arbejder udendørs og har fundet dig selv fanget i en tunge bløde med timer indtil du får inde, du har brug for at vide, at du har konsekvent varme til at se dig gennem dagen, og Recon mænds wellies vil gøre arbejdet perfekt.

Lavet af tyk gummi, disse gummistøvler er vandtætte til at holde dine fødder tørre og har en justerbar rem til en sikker pasform. Den støbte greb gør at du kan holde din fod i tyk mudder og med en række størrelser til rådighed, du finder det perfekte par til dig. Fås i grøn eller sort, kan du holde varmen, tør og komfortabel i disse gummistøvler til du kommer hjem.

Uanset om arbejdet på gården, walking hunde gennem mudderet eller på vej til din favorit festival, disse gummistøvler er fantastisk til masser af aktiviteter, og vil holde dine fødder sikkert og lyd.

Funktioner:

Herre gummistøvler

Hævet Trespass logo

Justerbart spænde

Specifikationer:

Gummi

Vandtæt: Ja


Hvis du vil købe de bedste Herresko fra Trespass, har du fundet det bedste sted, waveinn. Hos waveinn, har vi kun de bedste mærker, som Trespass, så du kun får de bedste maritim og fiskeri, til de bedste priser. Kig selv efter i maritim og fiskeri og Recon X. Bestil nu og modtag dine Trespass Recon X, inden for et par dage.

Funktioner Trespass Recon X

Højde støvler
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Trespass recon x vellykket

-

Skoene passer fint og skinnende. Men det er glat, når man går på det våde gulv. Fabrikanten skal installere anti glatte såler til disse fodtøj for at øge sikkerheden på arbejdspladsen. Jeg håber, at der vil blive forbedret på disse produkter med hensyn til sikkerhed. Tak skal du have.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk