`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Tubertini

Tubertini Wilson

  • Tubertini Wilson
  • Tubertini Wilson

Tubertini Wilson

Produktbeskrivelse Tubertini Wilson

Komfortabel kort bermuda i fleece udsmykket med Tubertini logo på det ene knæ, og på den lille baglomme, har de fået to laterale lommer og en kulisse for en optimal tilpasning.Specifikationer:


Sammensætning: 100% bomuld.


Ønsker du flere maritim og fiskeri varer fra Tubertini? Hos waveinn, din online maritim og fiskeri butik, du har mulighed for at vælge imellem masser af maritim og fiskeri varer, og andet Tubertini Wilson. Lige nu har vi Tubertini Wilson på lager. Hos os har kunden altid ret og vi gør alt for at tilfredsstille dine behov for maritim og fiskeri udstyr.

Funktioner Tubertini Wilson

Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Store

-

Fremragende værdi for pengene, meget god kvalitet. Tørrer hurtigt.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk