`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Attwood

Attwood Round Interior Light

  • Attwood Round Interior Light
  • Attwood Round Interior Light

Attwood Round Interior Light

Produktbeskrivelse Attwood Round Interior Light

Fra den største cruiser til minste fiskebåt, har Attwood interiør, høflighet, nytte og skrivebordslamper for å gjøre turene mer fornøyelig og prosjekter mer produktiv. Vi tilbyr enkel å installere innvendig lys med både tradisjonelle pærer samt LED-teknologi i en rekke stilarter. Tegning 3 Watts @ 12 VDC.

Den Attwood L6300 Series lysdiodesystemet representerer teknikkens stand utforming styres av bekvemmelighet, holdbarhet og effektivitet. Overgangen til LED-teknikk eliminerer praktisk talt vedlikeholds forbundet med typiske halogen / xenon innvendig belysning. Våre LED er vurdert for 50.000 timers bruk, og er beskyttet av en 10 års garanti. Det betyr belysning som lover å være problemfritt i mange år framover. Samtidig som en lite vedlikehold løsning på tradisjonelle marine belysning, lys de L6300-serien nå et nytt nivå av sikkerhet for forbrukerne. Ved å redusere overflatevarme med nesten 100 ° C i løpet av tradisjonelle halogenlamper, våre lys eliminere sikkerhetsfare som kan oppstå hvis lys blir igjen på i en lengre periode, eller er plassert under eller i nærheten av lavtliggende kabinettet.


Liker du Attwood Round Interior Light? Gå inn på vår nautisk & fiske seksjon og oppdage et stort utvalg av Elektronikk produkter og tilbehør som kan hjelpe deg å realisere dine fritidsaktiviteter. Vi bekrefter at nautisk & fiske produktene er i perfekt stand. Ikke se noe videre! Vår kolleksjon av Elektronikk finnes i forskjellige farger og stiler.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk