`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Crocs

Crocs Classic Unisex

Crocs Classic Unisex

Crocs Classic Unisex

  • Crocs Classic Unisex
  • Crocs Classic Unisex
  • Crocs Classic Unisex
  • Crocs Classic Unisex

Crocs Classic Unisex

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Crocs Classic Unisex

Crocs Classic holder føttene komfortable hele dagen. Crocs Classic er en lett tette valg for menn og kvinner. Den ergonomiske, italiensk design av disse skoene gjør foten din til å bøye lett og utvide naturlig for maksimal komfort.


Som Crocs opprinnelige tresko, disse lett på lett-off uformelle tresko er romslig. Men Crocs Classic tresko passe litt mer tett-ikke så mye slingringsmonn i turen.


Crocs eksklusive croslite materiale gjør det bekvemme komforten av disse stranden tresko mulig. Strand og vann-vennlige funksjoner i Crocs Classic inkluderer ventilasjon på toppen og rundt toebox å drenere bort vann og rusk.


Den croslite fotseng støpeformer til foten din til å passe med utmerket bue støtte. Croslite materialet har fordeler av å være lukt motstandsdyktig gjør Crocs Classic stor som vann sko.


Ta skrittet fullt ut! Kjøp et par Crocs Classic, den perfekte skoen for stranden eller båt.


Velkommen til våre Crocs Classic Unisex spesialtilbud! Tenk på waveinn når du ønsker å fornye dine nautisk & fiske materialer. waveinn er er en nettbutikk som fungerer samme med de beste nasjonale og internasjonale merkene som Crocs så du kan finne alt du ser etter for og nye ditt liv. Sjekk våre tilgjengelige produkter i Herresko.

Spesifikasjoner Crocs Classic Unisex

Farge

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Stor

-

For å være ærlig er det ikke rimelig, men det er verdt det! Gummikvaliteten er eksepsjonell!

Pålitelig

-

Stor som vanlig ... komfort, sikkerhet og holdbarhet

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk