`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Daiwa

Daiwa Bullet Jig Head 10.0 gr

  • Daiwa Bullet Jig Head 10.0 gr
  • Daiwa Bullet Jig Head 10.0 gr

Daiwa Bullet Jig Head 10.0 gr

Produktbeskrivelse Daiwa Bullet Jig Head 10.0 gr

Bullet Jig Heads har en perfekt kuleform. Denne forlengede profilen gir en optimal hydrodynamisk koeffisient: betyr at du lettere kan runke myke plast agn eller akselerere nedstigningen av jerkbaits og skygger. Det ideelle hodet for finessearbeid, der nøkkelen er å nå bunnen raskt med minimal vekt for en mer naturlig presentasjon. Grepene er slanket ned for å unngå skader på myke agn, noe som øker den generelle diskresjonen og effektiviteten.

spesifikasjoner:

Vekten er gravert på siden.

Tilgjengelig mellom 3 og 42 g.

Vekt: 10 g

Antall / pakke: x 4


Hvis det du trenger er Daiwa Bullet Jig Head 10.0 gr er det akkurat her og til den beste prisen. waveinn har denne og andre nautisk & fiske produkter som du er ute etter med den beste kvaliteten. Ikke la denne muligheten passere og utstyr deg selv for å praktisere din favorittsport i de best mulige forhold. Med vårt utvalg av Lokker støtter kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner Daiwa Bullet Jig Head 10.0 gr

Lokketyper
Vekt
Produkttype
Størrelse
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Daiwa

-

alltid gode ting

Hook

-

beste krok

Nyttig for darting

-

Jig-hodet er veldig nyttig for darting, brukt av langsom trekking etterfulgt av stopp Veldig bra lansering i lett spinning.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk