`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Daiwa

Daiwa Caldia LT 2018

Daiwa Caldia LT 2018

  • Daiwa Caldia LT 2018
  • Daiwa Caldia LT 2018
  • Daiwa Caldia LT 2018
  • Daiwa Caldia LT 2018

Daiwa Caldia LT 2018

Produktbeskrivelse Daiwa Caldia LT 2018

Caldia gjør sin inngang i verden av LT-hjul: sterkere og mindre modeller. Den slanke profilen skjuler en forsterket mech mens du bringer Caldia 2500 under 200g-merket. Denne fjærvekten strekker seg til Tough Digigear-drivverket, hvis volum, tykkelse og tenner har blitt raffinert for optimal ytelse: jevn vikling og økt holdbarhet og styrke. Disse fordelene forsterkes av den magnetiske Mag-forseglet olje, et unikt Daiwa-konsept. En endelig utvikling kommer i den forsterkede rene rustfrie stålaksen.

Egenskaper:

ATD-dragteknologi, fullstørrelsestrykk

Lejer: 6 + 1 inkludere 1 CRBB

ZAION karbon kropp og DS4 karbon Air Rotor

Aluminiumspole med Long Cast-profil

CrossWrap linje lå

Ultralett unikkskruelig lufthåndtak i aluminium

spesifikasjoner:

Vekt: 185 g

Teknologi:

ATD:

ATD har skiver som har blitt impregnert med spesialfett for å optimalisere energiutbyttet. Dette eksepsjonelt høykvalitetsproduktet gir mer slipekraft i starten og gir en mer stabil og progressiv dra. Risikoen for å slå av på kampen holdes til et minimum, da ATD justerer seg til hver kampfase: arbeider raskere og mer gradvis i første omgang, men tilbyr et fastere grep for sveivkraft i midtfasen. Det er denne adaptive funksjonen som gir den sitt automatiske navn.

Luftrotor:

Air Rotor skiller seg ut for sin balanse, seighet og følsomhet.

Den buede profilen og 15% vektreduksjon sammenlignet med standardrotorer gir optimal slitstyrke og eliminerer vibrasjon takket være det senkende tyngdepunktet.

Tøff Digigear

Cross Wrap:

Denne teknologien krysser linjen rundt spolen for optimalisert avlastning på støpselet. Dette er absolutt nøkkelen til å hindre tangles og linjespiss.

Uendelig Anti Reverse:

Det nye Infinite Anti Reverse-systemet aktiveres med 4 ganger mindre kraft enn et klassisk system.

Mindre enn 2 g er nødvendig for å engasjere Real Stopper-systemet som eliminerer håndtakbevegelser, noe som gir sensitivitet til neste nivå.

Silent Oscillation:

Den perfekte tuningen av kontaktpunktene mellom helicoid og rette tenner gir et energibesparende nærhet på 99% og stille rotasjon. Daiwa girtog gir overlegen svingete glatthet.

Luftkasse:

Den hule Touch Air Bail er laget av SUS303 stål og er 20% tøffere enn en solid titan kasse av samme vekt og med en levetid 13 x lengre.

Twist Buster II:

TB2 pickupvalsen har blitt utviklet av Daiwa og presisjon verktøyet for å sikre optimal linjelegging.

ABS II:

I motsetning til klassiske sylindriske spooldesigner, er ABS-spolene avsmalnet for å begrense risikoen for å smitte på støpemassen. Dessuten reduserer leppen friksjon for å øke avstøpningsavstanden.

Spare spool:

Noen hjul leveres med en ekstra spole. De fleste er identiske med originalen, men kan komme i et annet materiale eller en størrelse.


Hvis det du trenger er Daiwa Caldia LT 2018 er det akkurat her og til den beste prisen. waveinn har denne og andre nautisk & fiske produkter som du er ute etter med den beste kvaliteten. Ikke la denne muligheten passere og utstyr deg selv for å praktisere din favorittsport i de best mulige forhold. Med vårt utvalg av Reels støtter kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner Daiwa Caldia LT 2018

spak plassering
Hjultyper

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

En liten perle !!

-

Super fin liten rulle.

Stor-liten teknologisk mirakel

-

Alt Daiwa kan tilby for en krevende fisker - kraft, letthet, jevnhet av dreiemoment - utvilsomt en av de beste hjulene jeg noensinne har brukt!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk