`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Daiwa

Daiwa Emeraldas Dart II S 3.0 13 gr

Daiwa Emeraldas Dart II S 3.0 13 gr

Daiwa Emeraldas Dart II S 3.0 13 gr

  • Daiwa Emeraldas Dart II S 3.0 13 gr
  • Daiwa Emeraldas Dart II S 3.0 13 gr
  • Daiwa Emeraldas Dart II S 3.0 13 gr
  • Daiwa Emeraldas Dart II S 3.0 13 gr

Daiwa Emeraldas Dart II S 3.0 13 gr

Produktbeskrivelse Daiwa Emeraldas Dart II S 3.0 13 gr

Emeraldas Dart II er tilgjengelig i en sakte (S) -modell som er ideell for sakte å lete etter et lag vann når blekksprut oppfører seg motstridende. En endring i nedstigningshastigheten kan ofte vise seg at det er viktig at det er helt viktig å ha Dart II S blekksprut i boksen! Ledningen er merket med en S slik at du enkelt kan skille den fra de originale og Super Slow-modellene. Formen på ledningen er designet for å maksimere støpeavstanden. Denne lokken er utstyrt med doble SaqSaq-kroker, og er en alliert som ikke slipper deg!


spesifikasjoner:

Nedstigningshastighet: 6 sek / m.
Vekt: # 3,0 / 13 gHva synes du om å finne Daiwa Emeraldas Dart II S 3.0 13 gr med denne prisen? Utrolig, ikke sant? Ikke vent lenger og kjøp i vår nautisk & fiske butikk det du har vært på jakt etter en lang tid. Utstyr deg godt og nyt dine daglige rutinemessige aktiviteter til det fulle med Daiwa. Og det beste er at du har den beste prisen på markedet for Fiskeutstyr artikler.

Spesifikasjoner Daiwa Emeraldas Dart II S 3.0 13 gr

Lokketyper
Vekt
Produkttype
Størrelse
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk