`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Daiwa

Daiwa Jig Head 35 gr

Daiwa Jig Head 35 gr

  • Daiwa Jig Head 35 gr
  • Daiwa Jig Head 35 gr
  • Daiwa Jig Head 35 gr

Daiwa Jig Head 35 gr

Produktbeskrivelse Daiwa Jig Head 35 gr

Daiwa Jig Head ble opprinnelig designet som Daiwa Shads perfekte partner. Den flate bunnen virker som en brems på nedstigningen samtidig som den fremhever rullende virkningen når den fiskes med en støpt og hentestil. Den buede designen gjør den kompatibel med de fleste skygger på markedet. Gunsmoke-krokene optimaliserer skjønn og gir et meget skarp punkt. Til tross for alt, har korrosjonsmotstanden blitt testet og testet: Disse jighoderne er i stand til å motstå økt etter sess i sjøen.

Vektene er gravert på siden for å muliggjøre enkel veksling, selv om du bærer flere i takkassen.

Leveres i størrelser fra 14g til 150g.


Hvis du er ute etter Daiwa Jig Head 35 gr er du heldig. I vår nautisk & fiske butikk har du den beste prisen tilgjengelig og med selvtilliten til at butikken gir deg lyst waveinn. Ikke vent lenger og legg bestillingen på dine Fiskeutstyr produkter. waveinn tilbyr et eksklusivt utvalg av Lokker for ulike typer aktiviteter. Vår Lokker er designet for å passe dine behov og gi deg full kontroll, uansett vær.

Spesifikasjoner Daiwa Jig Head 35 gr

Lokketyper
Vekt
Produkttype
Størrelse
Anbefalt bruk
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk