`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Daiwa

Daiwa Perch Kit Classic Shad 75 mm

Daiwa Perch Kit Classic Shad 75 mm

  • Daiwa Perch Kit Classic Shad 75 mm
  • Daiwa Perch Kit Classic Shad 75 mm
  • Daiwa Perch Kit Classic Shad 75 mm

Daiwa Perch Kit Classic Shad 75 mm

Produktbeskrivelse Daiwa Perch Kit Classic Shad 75 mm

Stiftet Classic Shad er nå tilgjengelig i de beste fargene for gjedde, sander og abbor. Gjeddessettet kommer i to komplementære farger FireTiger og Urume, den første som oppfordrer rovdyr og den andre til å etterligne et bytte på 15 cm. Leveres med et 10g lastet hode og en størrelse 6/0 krok.

Zander-settet kommer i tre farger Pearl, Purple Ayu og FireTiger som dekker de fleste zander-fiskesituasjoner. Leveres med et 7,5 g lastet hode på en størrelse 2/0 krok. Til slutt tilbyr abboresettet fire softbaits i samme farger som zander-settet samt Holo Orange. For å få de beste resultatene, match lyse farger til grumsete vann og lite lys, og naturlige farger til klar himmel og åpen himmel. Abboresettet kommer med et 5g rundt belastet hode og en størrelse 1/0 krok.

spesifikasjoner:

Mål: 4 x 7,5 cm

Lastet hode: 5g / 1/0


Kjøp din Daiwa Perch Kit Classic Shad 75 mm til den laveste prisen! I vår nettbutikk for nautisk & fiske, waveinn gjør dine drømmer blir virkelig! Finn Fiskeutstyr til uslåelige priser. Ta en titt på vår detaljerte beskrivelse med kjennetegn og omtaler som andre kunder som allerede har kjøpt Daiwa Perch Kit Classic Shad 75 mm. Finn de siste reduksjonene og oppdag alle våre tilbud i vår nautisk & fiske katalog til forbløffende rabatterte priser!

Spesifikasjoner Daiwa Perch Kit Classic Shad 75 mm

Lokketyper
Vekt
Produkttype
Størrelse
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk