`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Daiwa

Daiwa Perch Kit Classic Shad 75 mm

Daiwa Perch Kit Classic Shad 75 mm

  • Daiwa Perch Kit Classic Shad 75 mm
  • Daiwa Perch Kit Classic Shad 75 mm
  • Daiwa Perch Kit Classic Shad 75 mm

Daiwa Perch Kit Classic Shad 75 mm

Produktbeskrivelse Daiwa Perch Kit Classic Shad 75 mm

Stiftet Classic Shad er nå tilgjengelig i de beste fargene for gjedde, sander og abbor. Gjeddessettet kommer i to komplementære farger FireTiger og Urume, den første som oppfordrer rovdyr og den andre til å etterligne et bytte på 15 cm. Leveres med et 10g lastet hode og en størrelse 6/0 krok.

Zander-settet kommer i tre farger Pearl, Purple Ayu og FireTiger som dekker de fleste zander-fiskesituasjoner. Leveres med et 7,5 g lastet hode på en størrelse 2/0 krok. Til slutt tilbyr abboresettet fire softbaits i samme farger som zander-settet samt Holo Orange. For å få de beste resultatene, match lyse farger til grumsete vann og lite lys, og naturlige farger til klar himmel og åpen himmel. Abboresettet kommer med et 5g rundt belastet hode og en størrelse 1/0 krok.

spesifikasjoner:

Mål: 4 x 7,5 cm

Lastet hode: 5g / 1/0


Akkurat nå er produktet Daiwa Perch Kit Classic Shad 75 mm på lager hos waveinn. Finn ut hvilken andre nautisk & fiske produkter merketDaiwa har i din nett nautisk & fiske butikk. Gjør alle antrekk din egen med denne sesongens utvalg av Lokker modeller. På waveinn lager vi de nyeste stiler og design av Fiskeutstyr. Bla gjennom vårt utvalg og finne nautisk & fiske artikelen som passer dine behov.

Spesifikasjoner Daiwa Perch Kit Classic Shad 75 mm

Lokketyper
Vekt
Produkttype
Størrelse
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk