`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Daiwa

Daiwa Prorex XR

Daiwa Prorex XR

  • Daiwa Prorex XR
  • Daiwa Prorex XR
  • Daiwa Prorex XR
  • Daiwa Prorex XR

Daiwa Prorex XR

Produktbeskrivelse Daiwa Prorex XR

Spesielt når du bruker store lokker har baitcasting hjul mange fordeler i forhold til fastspolehjul, siden de gir bedre og mer direkte kraftoverføring.

Prorex XR baitcasting hjulene er det perfekte valget for rovdyrjakt med store lokker! Den store 300-størrelsen gir den perfekte balansen i kombinasjon med sterke baitcasting stenger og til bruk av store lokker. Takket være den høye kapasiteten kan hjulet brukes med tykke linjer uten problemer for å være forberedt på monstrene i våre farvann.

Aluminiumsrammen bryr seg om en optimal og dermed forvrengningsbesparende lagring av giret for høy henteffekt under kampen. Magforce-dragsystemet tilbyr høyeste sikkerhet ved støping og kan enkelt tilpasses til den brukte lokkestørrelsen.

Egenskaper:

Aluminium kropp

6 kulelagre

Magforce® magnetdrasystem

Uendelig Anti Reverse®

Aluminiumstjerne med klikksystem

EVA håndtaksknapp


Hos waveinn er vi dedikerte til å lage høykvalitets nautisk & fiske produkter som vil gjøre din aktivitet mer behagelig. Er du interessert i og kjøpe Daiwa Prorex XR? Du er heldig siden waveinn i Fiskeutstyr katalogen og Reels kategorien tilbyr vi andre nautisk & fiske produkter som kan supplimentere din bestilling. Legg inn din bestilling nå og motta det innen et par dager.

Spesifikasjoner Daiwa Prorex XR

Hjultyper
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk