`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Daiwa

Daiwa Prorex XR

Daiwa Prorex XR

  • Daiwa Prorex XR
  • Daiwa Prorex XR
  • Daiwa Prorex XR
  • Daiwa Prorex XR

Daiwa Prorex XR

Produktbeskrivelse Daiwa Prorex XR

Spesielt når du bruker store lokker har baitcasting hjul mange fordeler i forhold til fastspolehjul, siden de gir bedre og mer direkte kraftoverføring.

Prorex XR baitcasting hjulene er det perfekte valget for rovdyrjakt med store lokker! Den store 300-størrelsen gir den perfekte balansen i kombinasjon med sterke baitcasting stenger og til bruk av store lokker. Takket være den høye kapasiteten kan hjulet brukes med tykke linjer uten problemer for å være forberedt på monstrene i våre farvann.

Aluminiumsrammen bryr seg om en optimal og dermed forvrengningsbesparende lagring av giret for høy henteffekt under kampen. Magforce-dragsystemet tilbyr høyeste sikkerhet ved støping og kan enkelt tilpasses til den brukte lokkestørrelsen.

Egenskaper:

Aluminium kropp

6 kulelagre

Magforce® magnetdrasystem

Uendelig Anti Reverse®

Aluminiumstjerne med klikksystem

EVA håndtaksknapp


Hvis du ønsker å kjøpe det beste Fiskeutstyr produkter av Daiwa har du funnet den beste plassen på waveinn. Hos waveinn jobber vi alltid med de beste merkene som Daiwa for å gi deg den beste kvalitet og best pris på alle våre nautisk & fiske produkter som Daiwa Prorex XR. Legg inn bestillingen nå og motta Daiwa Prorex XR så fort som mulig.

Spesifikasjoner Daiwa Prorex XR

spak plassering
Hjultyper

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk