`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Daiwa

Daiwa Saltiga BJ 2017

Daiwa Saltiga BJ 2017

  • Daiwa Saltiga BJ 2017
  • Daiwa Saltiga BJ 2017
  • Daiwa Saltiga BJ 2017

Daiwa Saltiga BJ 2017

Produktbeskrivelse Daiwa Saltiga BJ 2017

Dette er den nye Bay Jigging tillegget til vårt Saltiga sortiment. Bare tilgjengelig i mindre 3500 og 4000 størrelser, har Saltiga BJ en Monocoque aluminiums kropp som har en stor disk som er skrudd direkte inn i kroppen og holder en eksepsjonelt stor Hyper Digigear laget av marine C6191 bronse - større enn på Saltiga 2015 3500 og 4000 hjulene . Kroppen er asymmetrisk for å optimalisere balansen mellom størrelse og kraft.

Stasjonen i seg selv er beskyttet på begge sider av Mag-forseglede lagre for super jevn kjøring og økt levetid. Høye forhold betyr at hjulene svinger opp til en imponerende 1,10m per sving.

ATD-tråkket er belagt i vår nyeste dragfett som hjelper tråden til jevnt å slå opp etter behov. Diskene gir en effektøkning på 20% over Certate HD. Koble dette med det imponerende 65mm håndtaket og den runde EVA-knappen, og du kan være sikker på at Saltiga BJ er opptatt av å takle de vanskeligste slåssfiskene rundt!

Egenskaper:

ATD-dragteknologi med karbonskiver

Lejer: 12 + 1 inkludert 2 Mag forseglet og 9 CRBB

Aluminiums kropp og Zaion Air Rotor for jevnere rotasjon

Perforert aluminiumspole

CrossWrap linje lå

65mm skruesett, et stykke aluminiumhåndtak. Runde knop i høy tetthet EVA

Manuell henting. Leveres i et neoprenhus med et spolebånd

spesifikasjoner:

MAGSEALED olje er en magnetolje som bruker luftfartsteknologi for å beskytte hjulkomponenter og sikre jevn rotasjon.

De nye MAGSEALED lagrene er designet for å vare lenger enn noensinne. Ballene er innkapslet i et helt vanntett lager. Den indre og ytre ringen er magnetisert og sammen med vanntett og stabil MAGSEALED olje. Buret går jevnere og er beskyttet mot urenheter. Dette betyr at hjulets første ytelse vil bli holdt ubestemt. Glattheten er utover sammenligning med et vanntett industriell lager: MAGSEALED olje fjerner behovet for en ledd, noe som betyr at du ikke vil oppdage friksjon på vinden.

Disse MAGSEALED lagrene er plassert på hver side av drivverket i våre flaggskip hjul, slik at du kan aktivere dem med den minste sving på håndtaket for optimal vikling glatthet. Konseptet har blitt miniatyrisert for å søke på rullen på noen av våre hjul.

MAGSEALED olje er en magnetolje som bruker luftfartsteknologi for å beskytte interne hjulkomponenter og garantere jevn rotasjon.

MAGSEALED teknologi er basert på en magnetolje utviklet av NASA. Denne flytende ledd ble opprinnelig brukt til interne drift av harddisker - gir støvtetting, men ikke vanntett. Daiwa ingeniører tok utfordringen med å skape en vanntett olje, som arbeider for å kontrollere intensiteten av den magnetiske kraften. Dette tok hundrevis av forsøk med justeringer ned til mikron nivå! Teknologien har blitt testet og testet på vannet med verdens topp spesialister i hver disiplin, og det har gitt en påviselig gevinst i rotasjonens glatthet. Den høyteknologiske Mag-forseglet oljen stabiliseres i et magnetfelt og må derfor ikke være blandet med noen annen komponent, enten det er olje, fett eller løsemiddel. Ikke spray et løsemiddel eller smøreolje på en spole med denne teknologien.

Magsealed olje holdes på plass med magnetisk kraft og nedbryter ikke over tid, og forbedrer dermed glatheten og levetiden til hjulet. Etter hver økt vil du helst skylle hjulet med en mild slange (uten en booster), og tørk den med en ren fille etter å ha spunnet håndtaket for å riste av overflødig vann.

ATD har skiver som har blitt impregnert med spesialfett for å optimalisere energiutbyttet. Dette eksepsjonelt høykvalitetsproduktet gir mer slipekraft i starten og gir en mer stabil og progressiv dra. Risikoen for å slå av på kampen holdes til et minimum, da ATD justerer seg til hver kampfase: arbeider raskere og mer gradvis i første omgang, men tilbyr et fastere grep for sveivkraft i midtfasen. Det er denne adaptive funksjonen som gir den sitt automatiske navn.

Den buede profilen og 15% vektreduksjon sammenlignet med standardrotorer gir optimal slitstyrke og eliminerer vibrasjon takket være det senkende tyngdepunktet.

Når trykk påføres en rotor, svekkes standardmodellene ved punktene som er angitt i gul og rød, mens luftrotoren sprer belastningen over hele sin buede struktur.

Aluminium er det mest stive hjulkomponentmaterialet. Daiwas ingeniører har spesielt behandlet metallet for å danne et optimalt mikrolag av rustfritt aluminium.

Dette er en utvikling av Digigear laget med presisjonsverktøy av C6191 marine bronse for et gir som er både lett og 1,6x tøffere enn Dura aluminium.

Monocoque Body kommer nå i en ny, unikt verktøyd symmetrisk design. Denne symmetriske konstruksjonen oppstod først på Certate HD 2016, og markerer nå et vendepunkt i hjulshistorie, ushering en ny generasjon tøffere hjul. Drivgiret er innkapslet i en endel kropp, tøffere og bedre forseglet enn noensinne.

Denne teknologien krysser linjen rundt spolen for optimalisert avlastning på støpselet. Dette er absolutt nøkkelen til å hindre tangles og linjespiss.

Det nye Infinite Anti Reverse-systemet aktiveres med 4 ganger mindre kraft enn et klassisk system. Mindre enn 2 g er nødvendig for å engasjere Real Stopper-systemet som eliminerer håndtakbevegelser, noe som gir sensitivitet til neste nivå.

Den perfekte tuningen av kontaktpunktene mellom helicoid og rette tenner gir et energibesparende nærhet på 99% og stille rotasjon. Daiwa girtog gir overlegen svingete glatthet.

Den hule Touch Air Bail er laget av SUS303 stål og er 20% tøffere enn en solid titan kasse av samme vekt og med en levetid 13 x lengre.

TB2 pickupvalsen har blitt utviklet av Daiwa og presisjon verktøyet for å sikre optimal linjelegging. Systemet reduserer risikoen for linjespiss på gjenvinningen med 90%.

I motsetning til klassiske sylindriske spooldesigner, er ABS-spolene avsmalnet for å begrense risikoen for å smitte på støpemassen. Dessuten reduserer leppen friksjon for å øke avstøpningsavstanden. Den nye ABSII-designen har blitt optimalisert for å gi deg rekordstrekninger på støpene.

Høykvalitets anticorrosion kullager med en levetid 10 ganger større enn et standardlager.


Daiwa Saltiga BJ 2017 er tilgjengelig med forskjellige kjennetegn. Kjøp det hos waveinn og fra nytte av alle fordelene. Dessuten, Daiwa Saltiga BJ 2017 har den offensielle garanten av merket Daiwa. Du kan også supplere din bestilling med andre produkter fra vår Fiskeutstyr katalog og Reels kategori.

Spesifikasjoner Daiwa Saltiga BJ 2017

Hjultyper
Lys stilling
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk