`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Daiwa

Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr

Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr

Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr

  • Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr
  • Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr
  • Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr
  • Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr

Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr

Produktbeskrivelse Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr

Shoreline Shiner Z-serien samler en rekke tekniske plugger designet for havfiske. Disse lokkene er en formidabel alliert for målretting mot bass, og er slått sammen for alle rovdyr av lignende størrelse, for eksempel atlantisk bonito. Disse lokkene er utstyrt med eierkroker, og har integrerte lepper og et masseoverføringssystem bygget rundt en rustfri stålakse.
Shoreline Shiner Z Vertice 80S
Denne synkende nissen er den minste i Shoreline Vertice-serien. Ved sakte henting vil den fungere gjennom den første meteren med vann - der små byttedyr ofte blir jaget av bass. Et ideelt lokkemiddel for å arbeide gjennom grunne deler av forkanten.
Dykkedybde: 30 til 80 cm. Kroker: Owver ST 46 # 6
Shoreline Shiner Z Vertice 97F:
Denne super grunne lokken kan bearbeides til 80 cm under overflaten. Den kraftige tettheten lar deg bearbeide den over oppblåste bergarter der andre lokker skulle sette seg fast. Henter i sakte fart med bemerkelsesverdig stabilitet og en tydelig rullende handling - nok til å lure en skeptisk bass. Denne rullerende bevegelsen er svært attraktiv. Det stabile tyngdepunktet betyr at du også kan bruke lokken for en rask gjenfinning. Med et patentert masseoverføringssystem oppnådde denne lokkingen en gjennomsnittlig avstandsavstand på 62,5 og en maksimal avstandsavstand på 65,5 meter i tester utført av Daiwa-teamet i Japan.
Dykkedybde: 30 cm til 80 cm. Kroker: Eier ST 46 # 4
Shoreline Shiner Z Vertice 120F:
Denne flytende nissen (120 cm) tilsvarer den vanligste størrelsen på lokking som brukes til bass. Det stabile tyngdepunktet lar deg optimalisere avstanden på støpet. Den kan skilte med et patentert Silent Weight Oscillating Plus-system som forskyver tyngdepunktet på støpen eller på returen ved å frigjøre en vekt langs en rustfri stålakse. Denne bevegelsen er helt stille takket være HGS-teknologien som holder volframledningen på plass på returen for ikke å snakke bass i nærheten. Dykkedybde: 30 til 120 cm. Kroker: Eier ST 46 # 5
Shoreline Shiner Z Vertice 140F et 140S:
Med deres lengde på 14 cm lar disse lokkene overføringen av volframmasse over en enda lengre akse. Dette betyr at massen arbeider med en større hastighet slik at du kan kaste lokket ut til 78 meter (74,5 for den flytende modellen), den maksimale avstanden oppnådd under våre støpeprøver i Japan (gjennomsnittet var 72m). Denne lokkingen er ideell for strømmer, og utfører en tydelig rullende handling. Shoreline Shiner Z 140 er tilgjengelig i flytende (F) og synkende (S) modeller.
Dykkedybde på 140F: 30 til 120 cm; 140S: 50 til 140cm. Kroker: Eier ST 46 # 4.


Oppdag alle Fiskeutstyr produkter som du kan finne hos waveinn som Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr. Kjøp nå Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr og spar mye penger på Lokker produkter. I tillegg, med den kvaliteten som er støttet opp av merket Daiwa vil det være det perfekte kjøpet. Vet du allerede at du kan finne Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr og andre sporter i vår nautisk & fiske butikk? Takket være waveinn kan du nå se et enormt utvalg av Fiskeutstyr artikler, ideelt for hver sport tenkelige .

Spesifikasjoner Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr

Lokketyper
Vekt
Produkttype
Størrelse
dybde
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk