`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Daiwa

Daiwa Spitfire Seabass

Daiwa Spitfire Seabass

  • Daiwa Spitfire Seabass
  • Daiwa Spitfire Seabass
  • Daiwa Spitfire Seabass

Daiwa Spitfire Seabass

Produktbeskrivelse Daiwa Spitfire Seabass

Spitfire Seabass-serien er et virkelig omfattende utvalg av stenger. Dekker alt fra land eller båt til alle nybegynnere som ønsker å bli hekta på sjøutsiktfiske med spesialbygd utstyr. Hvis navnet gir bort hovedmålene for disse stengene, vil det ikke stoppe at du bruker de lengre modellene (1002XH, 1102XH) for landjaktoppsett for alle rovdyr, få plugger i vanskelige områder eller komme inn i større bølger utenfor stranden . Modellerne 702 MH og 802 MH er ideelle for støpt og hente stiler med små plugger og softbaits. 742HMH-modellen er ideell for myke baiter som fiskes under båten, og er en all terrengstang par excellence. 802HXH fungerer perfekt for mykt arbeid fra åpne eller pilothouse båter, det har lengde å jobbe over fribordet, men kan også bli med på 902HXH og 962HXH i jakten på bonito eller bass med jigs og tunge plugger fisket cast og hente stil. Med 702XH kan du bruke store myke lokker og jigs på loddretten fra båten.

Egenskaper:

Karbon

Sett over leddene

Aluminiumoksidførere

Ergonomisk hjulsete integrert i EVA-håndtaket

EVA-håndtak med høy tetthet

Vanlig handling

spesifikasjoner:

Vekt: 120

Støpte vekt: 7 28


Ønsker du mer nautisk & fiske produkter fra merket Daiwa? Hos waveinn, din nett nautisk & fiske butikk har du til din disposisjon et stort antall nautisk & fiske produkter relatert til Daiwa Spitfire Seabass. Akurat nå er Daiwa Spitfire Seabass på lager. Våre kundens behov kommer først for oss, og vi velge hver artikler av nautisk & fiske utstyr med stor vekt på detaljer.

Spesifikasjoner Daiwa Spitfire Seabass

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (6)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

God verdi for pengene

-

Med tittelen sier jeg alt.

Fiskestang

-

god fiskestang med stort utskytningsreservat

Utmerket

-

Nøyaktig den som trengte veldig lett og dekker med god lansering fra 10 gr til 20 gr utover det er nødvendig å tilpasse spole og tråd for et flott resultat.

Veldig fint

-

god valuta for pengene

Meget god stangkvalitet / prisforhold.

-

Alt perfekt, bra stokk og rask frakt. God service, jeg vil absolutt gjenta.

Siv

-

Light. Jeg valgte den mektigste og den er super stiv. Men vel, det er for kajakkpadling

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk