`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Garmin

Garmin Echomap Plus 72sv

Garmin Echomap Plus 72sv

Garmin Echomap Plus 72sv

  • Garmin Echomap Plus 72sv
  • Garmin Echomap Plus 72sv
  • Garmin Echomap Plus 72sv
  • Garmin Echomap Plus 72sv

Garmin Echomap Plus 72sv

Produktbeskrivelse Garmin Echomap Plus 72sv

Kombinasjonen med tilkoblinger

Lys, sollyslåsbar 7-tommers nøkkelhjelp med berøringsskjerm

Innebygd støtte for Garmin CHIRP tradisjonell sonar pluss CHIRP ClearVü ™ og CHIRP SideVü skanning sonarer og kompatibel med Panoptix ™ alle ser sonar (transdusere selges separat)

Preloaded verdensomspennende basemap; kompatibel med BlueChart® g3 og premium BlueChart® g3 Vision kystkort med integrert Navionics® data og Auto Guidance¹ teknologi

Innebygd Quickdraw Contours kartprogramvare skaper øyeblikkelig personlige fiskekort på skjermen med 1 'konturer mens du fisker

Bruk innebygd Wi Fi® for å koble med gratis ActiveCaptain ™ -appen for tilgang til OneChart ™, smarte varsler¹, Garmin Quickdraw ™ fellesskapsdata og mer

Bright, sunlight readable 7 "combo gir bekvemmeligheten av en tastet hjelpeskjerm. Inkluderer støtte for skarp, klar Garmin CHIRP tradisjonell sonar og CHIRP ClearVü og CHIRP SideVü skanning sonarer, og den er også kompatibel med Panoptix alle ser sonar. Den leveres med et forhåndsinstallert verdensomspennende basekart og er kompatibelt med BlueChart g3 og premium BlueChart g3 Vision kystkort med integrert Navionics data og Auto Guidance1 teknologi. Plus, Quickdraw Contours kartlegging programvare for å umiddelbart lage personlige fiske kart på skjermen med 1 'konturer som du fisker. Den har også innebygd Wi Fi® for å koble med gratis ActiveCaptain-appen for tilgang til OneChart, som lar deg kjøpe og laste ned nye diagrammer. ActiveCaptain gir deg også tilgang til smarte meldinger2, ActiveCaptain-fellesskapet for marina og andre interessante steder, Quickdraw Fellesskapsdata og mer. Fungerer med hurtigutløsningsfeste for å gjøre det enkelt å fjerne og ta med deg.

Garmin CHIRP forskjellen:

Den innebygde sonaregenskapene til ECHOMAP Plus 72sv inkluderer vår CHIRP tradisjonelle sonar, en av de mest sofistikerte sonarteknologiene som er tilgjengelige for fiske og båtliv. CHIRP tradisjonell sonar gir utrolig klar målseparasjon og -definisjon, fordi den gir enda mer energi på målet enn tradisjonell sonar. Det gir også tradisjonell sonarstøtte til Minn Kota® og MotorGuide® trollingmotorer med integrerte transducere.

CHIRP

Clear Scanning Sonar Images:

Garmin CHIRP ClearVü skanning sonar gir deg et nesten fotografisk bilde av hva som er under båten din. Garmin CHIRP SideVü ™ viser deg i utrolig detalj, hva som ligger utenfor sidene på båten din. Du ser tydelig struktur, nedsenket objekter og fisk.

SideVu og ClearVu

Quickdraw Contours for å lage dine egne kart:

Opprett øyeblikkelig tilpassede fiskekart på skjermen med 1 'konturer. Skreddersy dem for å dekke dine behov. Dette er kartene dine - du eier dem. Hold dataene til deg selv, eller del den med Quickdraw Community på Garmin Connect ™.

Quickdraw

Koble deg til med ActiveCaptain App:

Vår gratis alt i en ActiveCaptain-mobilapp lar deg håndtere din marine erfaring fra nesten hvor som helst. Det skaper en enkel, men kraftig forbindelse mellom din kompatible mobile enhet og kartplotter, diagrammer, kart og fellesskapet. Bruk kombinasjonsboksen er innebygd i Wi Fi® for å koble med gratis ActiveCaptain-appen for tilgang til OneChart, som lar deg oppdatere eller kjøpe og laste ned nye diagrammer. ActiveCaptain gir deg også tilgang til smarte meldinger1, ActiveCaptain-fellesskapet for marina og andre interessante steder, Quickdraw Fellesskapsdata og mer.

Garmin SailAssist ™ Funksjoner:

SailAssist funksjoner inkluderer laylines, forbedret vind rose og kurs og kurs over bakken linjer. Se sann og tilsynelatende vindvinkel og hastighet, samt sett og drift og et blikk. For å hjelpe deg med å få en vindmaksimaliserende konkurransefortrinn, en forhåndsveiledningsside som viser din virtuelle startlinje sammen med datafelt som viser laylines, tid til å brenne før starten og en løpstimer.

Oppgrader til våre beste kart på vannet:

Gå opp til LakeVü g3, LakeVü g3 Ultra, BlueChart g3 eller BlueChart g3 Vision, alt med integrert Navionics data, Auto Guidance1 teknologi og andre flotte funksjoner. En enkelt microSD ™ -kortspor gir utvidbart minne for tilleggskartkjøp. Eller kjøp kart med OneChart gjennom ActiveCaptain-appen, og synkroniser automatisk med kompatibel kartplotter, slik at du ikke trenger et SD ™ -kort.

Maps

Se fiskesvømming i sanntid:

Legg til valgfri Panoptix alle ser sonar transduser og se hele båten din og under den - i sanntid, selv når båten er stasjonær. Se lokket som det synker, i forhold til strukturen i vannet. Se på bevegelsen av fisk - og deres reaksjoner på agn - opp til 100 'borte eller under båten.

Panoptix

NMEA 2000® Nettverksstøtte:

ECHOMAP Plus 72sv gir NMEA 2000-støtte for motordata, sensorer, FUSION LINK ™ lydsystem, autopiloter og mer.

Ta ECHOMAP Plus med deg:

Når du er ute av vannet, er det enkelt å holde ECHOMAP Plus-kombinasjonen trygg og sikker. Du trenger ikke å rote med plugging og koble fra ledninger fra enheten fordi ledningene plugger direkte inn i festet. Dette gjør at du raskt kan installere og fjerne ECHOMAP Plus fra strøm og montering.

spesifikasjoner:

Fysiske dimensjoner9,8''x 5,5'' x 2,0'' (25 x 13,9 x 5,1 cm)

Skjermstørrelse 6,1'' x 3,4''; 7,0''diagonal (15,5 x 8,6 cm, 17,8 cm diagonal)

Skjermoppløsning400 x 800 piksler

SkjermtypeWVGA-skjerm

Vekt1,7 kg (0,77 kg)

Vann ratingIPX7

Strømforbruk15W

AntenneIntern eller ekstern over NMEA 2000

MonteringsalternativerBail eller flush

Mottaker5 Hz

Garmin Marine Network ™ -porter1 Panoptix ™ -porten

Kart og minne:

Preloaded mapsNone

Accepterer datakort1 microSD ™ -kort; 32 GB maksimal kortstørrelse

Waypoints5,000

Routes100

Spor log50.000 poeng; 50 lagrede spor

Utendørs rekreasjonsfunksjoner

Tide tablesYes

Kartplotter Funksjoner:

Garmin Sonar compatibleYes

Støtter AIS (spor målskip posisjon) Ja

Støtter DSC (viser posisjonsdata fra DSC-kompatibel VHF-radio) Ja

Støtter FUSION Link ™ kompatible radioer

Sonar Funksjoner og spesifikasjoner:

Dualfrekvens (50/200 kHz) sonaregenskaper

Dual beam (77/200 kHz) sonar i stand Ja

Overfør power500 W (RMS) / 4000 W (topp til topp)

CHIRP sonar technologyYes (Innebygd)

ClearVüYes med CHIRP (innebygd)

SideVüYes med CHIRP

Maksimal dybde2,300 ft @ 77 kHz, ferskvann 1100 ft @ 77 kHz, saltvann (dybdekapasiteten er avhengig av vannbunnstype og andre vannforhold)

Bunnlås (viser retur fra bunnen opp) Ja

Vanntemperatur logg og graf

SonaropptakJa

Sonarhistorien rewindYes

tilkoblinger:

NMEA 2000® kompatibleYes

Transduser pin nummer12

NMEA 0183 inngangsporter1

NMEA 0183 utgangsporter1

VideoinngangsporterNone

VideoutgangsporterNone

Trådløs tilkobling Ja

Ytterligere:

ECHOMAP Plus 7x / 9x-serien

GPSMAP 527/547-serien

GPSMAP 527xs / 547xs-serien

GPSMAP 721/741-serien

GPSMAP 721xs / 741xs-serien

GPSMAP 7400/7600-serien

GPSMAP 7400xsv / 7600xsv-serien

GPSMAP 8000-serien

GPSMAP 800/1000-serien

GPSMAP 800xs / 1000xs-serien

I boksen:

ECHOMAP Plus 72sv med verdensomspennende basemap

Strøm / datakabel

Tilt / svivelmontering med hurtigutløser

Flush mount

Beskyttelsesdeksel

maskinvare

dokumentasjon


Med Garmin Echomap Plus 72sv, det garanterer det beste nautisk & fiske utstyr. I tillegg til waveinn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din nautisk & fiske butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som Garmin. Vårt team av nautisk & fiske eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Elektronikk tilbudet hver gang.

For å få mer informasjon, klikk på følgende link:

Manual

Spesifikasjoner Garmin Echomap Plus 72sv

Kartografi alternativ
Enhetsfunksjoner
Med sensorer
Skjerm størrelse
Med kart
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk