`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Gill

Gill Coastal Trousers

Gill Coastal Trousers

  • Gill Coastal Trousers
  • Gill Coastal Trousers
  • Gill Coastal Trousers

Gill Coastal Trousers

Produktbeskrivelse Gill Coastal Trousers

En første for Gill, 2018 ser introduksjonen til OS3-serien, en samling som bruker den grunnleggende teknologien til flaggskipets offshore-område med raffinerte egenskaper, egnet for familier som søker etter kyst og kystfartøysklær. De tolags OS3 Coastal Junior-buksene er pustende og lette, samtidig som de gir maksimal beskyttelse mot elementene på sjøen. Justerbare mansjetter, håndtak og semi elastisk midje gir den perfekte passformen for å sikre at familien din er komfortabel på vannet, uansett nivå av erfaring. Egenskaper: Fullt foret med dreneringsanlegg for komfort. Justerbare bånd for behagelig passform. Semi elastisk talje for komfort. Spesifikasjoner: Stoffsammensetning: Ytter: 100% Nylon Hovedforing: 100% Nylonforsterkning: 100% Polyesterteknologi: 2 lag kyststoff med en holdbar vannavvisende finish Fullt tapte sømmer for vanntett tetning Ikke-absorberende og hurtigtørrende foring

Hva synes du om å finne Gill Coastal Trousers med denne prisen? Utrolig, ikke sant? Ikke vent lenger og kjøp i vår nautisk & fiske butikk det du har vært på jakt etter en lang tid. Utstyr deg godt og nyt dine daglige rutinemessige aktiviteter til det fulle med Gill. Og det beste er at du har den beste prisen på markedet for Barneklær artikler.

Spesifikasjoner Gill Coastal Trousers

Skjønn
Alder
Typen bukse
Plaggtype
Årstid
Funksjoner
Anbefalt bruk
Lengde
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk