`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Gill

Gill Coastal Trousers

Gill Coastal Trousers

  • Gill Coastal Trousers
  • Gill Coastal Trousers
  • Gill Coastal Trousers

Gill Coastal Trousers

Produktbeskrivelse Gill Coastal Trousers

En første for Gill, 2018 ser introduksjonen til OS3-serien, en samling som bruker den grunnleggende teknologien til flaggskipets offshore-område med raffinerte egenskaper, egnet for familier som søker etter kyst og kystfartøysklær. De tolags OS3 Coastal Junior-buksene er pustende og lette, samtidig som de gir maksimal beskyttelse mot elementene på sjøen. Justerbare mansjetter, håndtak og semi elastisk midje gir den perfekte passformen for å sikre at familien din er komfortabel på vannet, uansett nivå av erfaring. Egenskaper: Fullt foret med dreneringsanlegg for komfort. Justerbare bånd for behagelig passform. Semi elastisk talje for komfort. Spesifikasjoner: Stoffsammensetning: Ytter: 100% Nylon Hovedforing: 100% Nylonforsterkning: 100% Polyesterteknologi: 2 lag kyststoff med en holdbar vannavvisende finish Fullt tapte sømmer for vanntett tetning Ikke-absorberende og hurtigtørrende foring

Hvis du er interessert i Gill Coastal Trousers, oppdag også andre nautisk & fiske produkter relatert til Gill i Barneklær avdelingen og Bukser katalog. I tillegg når du kjøper hos waveinn, din nett nautisk & fiske butikk, blir du med i det største sportssamfunnet hvor du kan finne meninger, produktomtaler, og de beste tilbud som du er interessert i.

Spesifikasjoner Gill Coastal Trousers

Skjønn
Typen bukse
Lengde
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk