`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Gul

Gul EVO 2 Hikepants 3 mm

Gul EVO 2 Hikepants 3 mm

  • Gul EVO 2 Hikepants 3 mm
  • Gul EVO 2 Hikepants 3 mm
  • Gul EVO 2 Hikepants 3 mm

Gul EVO 2 Hikepants 3 mm

Produktbeskrivelse Gul EVO 2 Hikepants 3 mm

Gul Response våtdrakt er en av våre mest populære våtdrakt, og med rette! Denne drakten gir deg fleksibilitet og holdbarhet til en pris som passer de fleste lommebøker. Akkurat som våre toppnivå dresser, Response har X Flex super stretch øvre karosseripaneler som gir deg over 100% stretch. Blindstitched og G Flex forsterket sete og kne sømmer holde deg vanntett og varm.Spesifikasjoner:


X FLEX: super stretch overkroppen paneler for fleksibilitet og bevegelsesfrihet

D Flex: holdbare lavere kroppen paneler

Non petroleumsbasert neopren

Blindstitched og kritisk tapet

G fl ex tape: forsterket ben og skrittsømmene

ABS aqua barriere: Bryst zip entry system

Netting for å hindre vindavkjøling

Titanium 2: foret neopren re fl ekterer varme tilbake

POWERTEX: knær for fleksibilitet og holdbarhet

PK glidelås med metall avtrekker


Etter omsorg:


Våtdrakt er laget av nøye utvalgte materialer for å gi den beste kombinasjonen av holdbarhet og ytelse. Med riktig omsorg vil du få maksimal levetid for din dress. Skyll alltid drakten etter bruk i rent vann med et mildt rengjøringsmiddel om nødvendig. Vær spesielt oppmerksom på fjerne sand eller fremmedlegemer fra glidelåsen. Vennligst ikke bruk løsemidler eller andre kjemikalier for å fjerne flekker eller merker fra våtdrakt, da dette kan forårsake skade. Ikke tving glidelåser og om mulig få noen til å trekke opp glidelåsen for deg, trekke glidelåser opp ikke over. Beskytt våtdrakt fra skarpe eller slipende gjenstander. Sørg for at drakten er riktig størrelse og ikke trekke endene av ermene eller ben å fjerne.


Gul EVO 2 Hikepants 3 mm er det perfekte produktet for å nå dine nautisk & fiske mål. Fullfør din bestilling med andre relaterte Våtdrakter produkter og nyt livet som aldri før. Noen av våre Herreklær produkter har en spesiell kampanje. Finn dem på waveinn! Vi tilbyr et bredt utvalg fra Gul som er anerkjent innen de beste materialer, de alltid klarer å levere.

Spesifikasjoner Gul EVO 2 Hikepants 3 mm

Skjønn
Plaggtype
Tykkelse
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk