`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hart

Hart Skin Minnow 125 mm 31 gr

Hart Skin Minnow 125 mm 31 gr

Hart Skin Minnow 125 mm 31 gr

Hart Skin Minnow 125 mm 31 gr

Hart Skin Minnow 125 mm 31 gr

  • Hart Skin Minnow 125 mm 31 gr
  • Hart Skin Minnow 125 mm 31 gr
  • Hart Skin Minnow 125 mm 31 gr
  • Hart Skin Minnow 125 mm 31 gr
  • Hart Skin Minnow 125 mm 31 gr
  • Hart Skin Minnow 125 mm 31 gr

Hart Skin Minnow 125 mm 31 gr

Produktbeskrivelse Hart Skin Minnow 125 mm 31 gr

Teknologi:


CHL (Cloth Hard Lure):


Ultimate teknologier som brukes av blekksprut fiske lokker har inspirert de nye HART SKIN lokker, dekket med en klut lag.


Denne klut huden kan skrives ut og behandles på en mer realistisk måte enn den tradisjonelle malt hard plast lokke. Kledd for å drepe, er attraktivitet SKIN lokker for rovdyr betydelig økt, sammen med sin mer naturalistisk utseende.


Den lokke har så veldig god hånd føler at det gjør det nær å glatte. Den kjolen av HART SKIN lokker gjør det mulig å skrive ut noen form for mønster på dem, øker sitt fiske effektivitet.


På denne måten kan lokker har kosmetikk som er realistisk simulere noen fisk agn, eller heller bruke UV eller fosforescerende belagt maling.


På grunn av den vevde konstruksjonen, gjør SKIN det å være impregnert med langvarige smaker og dufter, øker igjen sin attraktivitet for rovdyr.


ACH (Asymmetrisk Buet Hooks):


HART SKIN lokker bruk ny hi-end Asari kroker, som er spesielt utviklet for disse artificials.


Den nye Asari ACH serien har endret kurvene i tradisjonelle treble kroker for å tilpasse dem til lokke kropp.


Kurvene i hvert punkt har blitt designet asymmetrisk for å unngå kroken floker i klut huden. Videre holder vridning av punktene kantene 'hooking evnene til Asari ACH kroker like pålitelig som alltid.


Invisible Hook:


Hvorfor bruker vi hvit farge kroker? I henhold til fotokromisk forskning utført i Japan, hvit farge gjør det lettere for krokene å være mindre synlig av rovdyr.


Hvis vi mener at de fleste av angrepene på lokke kommer fra bunnen (fra bunnen og opp), hvit farge kroker er vanskeligere å være

sett på grunn av klarhet og måten vann skinner på overflaten med stråler av lys.Spesifikasjoner:


- Gram: 31


Ønsker og kjøpe Hart Skin Minnow 125 mm 31 gr? Ingen videre søking er nødvendig! waveinn tilbyr et bredt utvalg av eksklusive Lokker modeller. Oppdag våre nye Fiskeutstyr kampanjer på waveinn. Laget av Hart, kommer dette Lokker produkt i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger.

Spesifikasjoner Hart Skin Minnow 125 mm 31 gr

Lokketyper
Vekt
Produkttype
Størrelse
dybde
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (7)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Høy grad av tilfredshet

-

Stor pålitelighet av online shopping hos Waveinn. Rask levering, veldig konkurransedyktig pris på produktet og transport. Utmerket ytelse av Hart Skin Minnow-prøven. Et eksemplarisk nettsted for shopping på nettet.

Et utmerket produkt, en utmerket salgsservice

-

Et produkt med god kvalitet og funksjonalitet. Meget god service, gode priser og veldig rask levering. Gratulerer til Waveinn. Jeg anbefaler denne kjøpsmetoden på det sterkeste.

Høy tilfredshet

-

Et produkt av veldig god kvalitet. Meget god service, gode priser og veldig rask levering. Gratulerer til Waveinn. Jeg anbefaler denne kjøpsmetoden på det sterkeste.

Eksempel på hjerte

-

Perfekt svømmer ... veldig realistisk og attraktiv ... klem.

Decoy

-

Flott, god etterbehandling, er det jeg lette etter

Riktig lokking

-

godt trekk og kast

Stor lokking

-

Veldig bra for å flytte sjø, det kaster veldig godt med vind mot og svømming er veldig ekte

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk