`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Helly hansen

Helly hansen HP Shore

Helly hansen HP Shore

  • Helly hansen HP Shore
  • Helly hansen HP Shore
  • Helly hansen HP Shore

Helly Hansen HP Shore

Produktbeskrivelse Helly hansen HP Shore

Møt den nye semitekniske poloskjorta for menn fra Helly Hansens Hydropower-serie. Denne versjonen er tilgjengelig i forskjellige farger og nautiske stiler. Den er bygget i semiteknisk polyester / bomulls-piké med en fuktighetsavvisende finish, slik at du kan utføre dine sportsaktiviteter uten problemer.

Inspirert av klærne fra regattaen og vannsportlagene, er det den perfekte poloskjorta for etter regattaen eller til sportslig et daglig sportsbilde.

En rask tørr, langermet menns polo med grafiske elementer og en to-tone krage. Shore Long Sleeve Polo er konstruert med et raskt, tørt bomullsstoff i polyester. Denne komfortable lange ermeren har sporty grafikk, en HH-logo på brystet og en to-tone jakke-ribbe krage. De lange ermene gjør dette til et perfekt alternativ for kjøligere dager når du vil ha litt mer varme.

Egenskaper:

Quick Dry Cotton Polyester vaffelpique

Knappet frontbryter

Jaquard to tone Rib krage

Side splittet

trykt HH-logo på brystet

grafisk element på ermet

UPF rating 30+

spesifikasjoner:

Vekt: 250g


Ønsker du og vite hvilken andre relaterte nautisk & fiske produkter Helly hansen har? Hos waveinn, kan du kjøpe alle de nødvendige Polo skjorter artiklene slik at du kan dra nytte av dine aktiviteter uten komplikasjoner. Helly hansen HP Shore er til best pris og på lager! Benytt deg av vårt sikre betalingssystemet på nett og høy? kvalitet etter? salgtjeneste.

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Verdi

-

Kvalitet. Det føles bra. Perfekt størrelse

Hh polo

-

En fantastisk sporty polo. Veldig fornøyd med dette kjøpet

God service

-

Den kom tidligere enn jeg forventet god service og et veldig bra nettsted. Det er min første bestilling, og sannheten er at den er veldig bra. Produktet er av kvalitet og det passer meg veldig bra

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk