`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Helly hansen

Helly hansen HP Shore

Helly hansen HP Shore

Helly hansen HP Shore

Helly hansen HP Shore

  • Helly hansen HP Shore
  • Helly hansen HP Shore
  • Helly hansen HP Shore
  • Helly hansen HP Shore
  • Helly hansen HP Shore

Helly Hansen HP Shore

Produktbeskrivelse Helly hansen HP Shore

Hvis du vil spille sport og ha et utmerket antrekk, trenger du HP Racing polo skjorte , innebygd semiteknisk polyester- og bomullsstoff, elastisk nakke, ribbestrikkede mansjetter med kontrasterende striper og stoffhalsstøtte.

Denne modellen er inspirert av klærne fra seil- og racerteamet, dette er den perfekte poloshirts å ha på seg etter løpene eller for et sporty og hverdagslig utseende. Finnes i en rekke lyse og klassiske farger og flere marine grafikker.

Vår halvtekniske bomulls- / polyesterpikeversjon av HP Racing-poloen. Finnes i en rekke lyse og klassiske farger og flere marine grafikker. Inspirert av seil- og racingtøy, er dette den perfekte poloen å ha på seg etter racing eller for et sporty, hverdagslig utseende.


Funksjoner:

Halvteknisk polyester / bomullspique med vikkende finish
Skreddersydd ribbe krage med jacquard mønster og kontrast stripe
Mansjetter med ribbestrikk med kontraststriper
Kontrast stoff krage stativ
Helly Hansen logo detalj i siden
Flere marineinspirerte trykte grafikker
UPF-vurdering 30+
Regelmessig


Ønsker du og kjøpe Helly hansen HP Shore? Du har kommet til riktig plass! I kategorien Polo skjorter hos nett nautisk & fiske butikken du kan finne et stort utvalg av ulike modeller til den beste prisen. Finn de beste nautisk & fiske produkter, som er tilpasset dine behov på waveinn. Ser du etter en gave? Ikke gå glipp av våre Herreklær tilbud.

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Verdi

-

Kvalitet. Det føles bra. Perfekt størrelse

Hh polo

-

En fantastisk sporty polo. Veldig fornøyd med dette kjøpet

God service

-

Den kom tidligere enn jeg forventet god service og et veldig bra nettsted. Det er min første bestilling, og sannheten er at den er veldig bra. Produktet er av kvalitet og det passer meg veldig bra

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk