`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Helly hansen

Helly hansen Odin Moon Light

  • Helly hansen Odin Moon Light
  • Helly hansen Odin Moon Light
  • Helly hansen Odin Moon Light

Helly Hansen Odin Moon Light

Produktbeskrivelse Helly hansen Odin Moon Light

Odin-jakken er et stykke av høyeste kvalitet, integrert med trelags Helly Tech Professonal, med polyamid og polyuretan ytre stoff på baksiden. Vanntett, vindtett og pustende.

Denne jakken har en myk berørt hakebeskyttelse med en vendbar glidelås foran, YKK-glidelåser foran og en spiral, reversibel og vanntett ventilasjon. Konfektet er laminert med Bemis-tape. I tillegg har den justering i de plastiserte mansjettene med borrelås kuttbånd.

Den essensielle eventyr jakke. Praktisk for en rekke værforhold med fullt vann og vindtett, men pustende konstruksjon og frontklaff for å holde ut vind og regn, og vents å hindre overoppheting. Fullt justerbar mansjetter, hette og midje lar deg justere passform og komfort for året utendørs aktivitet.Spesifikasjoner:


HELLY TECH PERFORMANCE

DWR behandling

Odin serien logo på skulderen

Borrelåsjustering på ermene

Mekanisk pit ventilasjon

Linning elastisk justering snor

YKK Aquaguard vanntette lommer med håndlommer

YKK Aquaguard vannavvisende glidelås brystlomme

Fullt justerbar hette

YKK Aquaguard vannavvisende glidelås

Hurtig tørr inne

Trykt fôr

Holdbar vannavstøting behandling (DWR)

Fullt tapet

2,5 lags stoff bygging

Vanntett, vindtett og pustende


STOFF CARE:


Vaskes i lunkent vann

Bruk mild såpe

Ikke bruk tøymykner

Vask mørke farger separat

Ikke bleke

Må ikke tørkes

Må ikke strykes

Må ikke renses

Vaskes på finvaskTeknologi:


Helly Tech PERFORMANCE:

For høy intensitet utfordringer i alle værforhold Helly Tech Performance Gear vil holde deg tørr, komfortabel og trygg gjennom hele eventyret. Spesielt utviklet Helly Tech PERFORMANCE stoffer levere sport spesifikk ytelse med høye vanntette og puste karakterer å holde deg komfortabel og fokusert på utfordringen. Alle sømmer er fullt tapet for optimal vanntett ytelse.


Hvis du ser etter en nettbutikk som er spesialisert innen nautisk & fiske utstyr, oppdag waveinn. Som Helly hansen autorisert forhandler har alle våre nautisk & fiske produkter full produsentgaranti av Helly hansen. Velg en av våre Herreklær kategorier og oppdag utvalget av Herreklær produkter som vi har for din favorittaktivitet. For å klart ut enhver tvil, ta kontakt med vårt team via telefon eller e-post. Ikke vent lenger!

Spesifikasjoner Helly hansen Odin Moon Light

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk